Meghan se usvědčila z obrovské LŽI! Z takové pravdy mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z takové pravdy mrazí: Meghan se usvědčila z obrovské LŽI!

Byla Meghan v rozhovoru skutečně upřímná?
Byla Meghan v rozhovoru skutečně upřímná? (Reuters, Profimedia.cz, archiv)

Měla to být upřímná zpověď, čím delší doba však od rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67) uplynula, tím více nejasností vyplouvá na povrch. Nyní se řeší Meghanin (39) údajný nezájem o královskou rodinu v dobách, kdy se ještě s princem Harrym (36) osobně neznala.

Meghan Markleová byla dle svých slov až příliš naivní, co se povinností člena královské rodiny týče. Také se neměla v dřívějších dobách o královskou rodinu jakkoli zajímat. Jenomže si Meghan v tomto ohledu tak trochu protiřečí. V roce 2011, kdy se princ William (38) oženil se svou dlouholetou přítelkyní Kate Middletonovou (39),  si totiž tehdy poměrně úspěšná herečka Meghan Markleová vedla blog The Tig, na kterém tuto velkolepou událost rozebírala.  Tento blog byl pochopitelně až do jejího odchodu od královské rodiny deaktivován, nyní je ale vše jinak.

„Všechny malé holky sní o tom, jak se stanou princeznami. Já snila o tom, jak se stanu She-Rou, princeznou moci. Ti, kdo netuší, o kom je řeč, jedná se o sestru He-Mana z anime pohádky z 80. let. Je to rebelka ohánějící se mečem. V žádném případě tu není řeč o Popelce. Dospělé ženy se ale stále drží svých dětských fantazií. Stačí se podívat na pompéznost a okolnosti královské svatby a nekonečných debat o princezně Kate,“ zní jeden úryvek z blogu, jak informoval deník Blesk.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

Meghan nicméně Winfreyové řekla, že se až do setkání s princem Harrym o královskou rodinu nezajímala, jelikož k tomu nebyl důvod. Její přátelé s tím ale také nesouhlasí. Zesnulou princeznou Dianou (†36) byla prý přinejmenším fascinovaná. Jako malá prý sledovala na kazetě její svatební den a vlastnila i její pomstnou biografii. Meghaniny výroky v rozhovoru s Winfreyovou tak začínají mít značné trhliny…

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
16. 1. 2022 • 16:59

Kdo je prosím "princezna Kate"o které jsou ty nekonečné debaty?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.