Pomsta královně? Meghan oznámila NÁVRAT ROKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pomsta královně? Meghan oznámila NÁVRAT ROKU

Meghan ve válce s královským palácem: Přípravy na další útok?
Meghan ve válce s královským palácem: Přípravy na další útok? (profimedia.cz, archiv)

Manželka prince Harryho je žena, která mění svá stanoviska jako na běžícím páse. Tři roky zarputile tvrdila, že se už k herecké dráze nevrátí. Teď ale (ne)překvapivě otočila. Čeká ji prý velká role!

V minulosti velkou díru do světa na hereckém poli neudělala. Proslavila se jen rolí smyslné asistentky Rachel Zaneové v seriálu Kravaťáci. Teď ale na Meghan čeká něco lepšího. Měla by se totiž objevit v jedné z velkých rolí hollywoodské předělávky dnes už klasického snímku Tichý muž (1952), který se odehrává v Irsku. Dokonce má trénovat irský akcent, jak píše web Blesk.cz.

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video se připravuje ...

S natáčením by se mělo začít příští rok. A vtipné je, že někteří diváci změnili název snímku na „umlčený muž“. Což má být narážkou na kontroverzní rozhovor Meghan a Harryho s moderátorkou Oprah Winfreyovou (67), kde vévodkyně tvrdila, že i ona sama byla umlčena. 

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
21. 4. 2021 • 18:53

Ahoj tryskomyško.Je to rána ale tentokrát asi kecají Aha s Bleskem,tahle informace není nikde jinde a tak dobří aby urvali sólokapra zas nejsou.Prolhané vévodstvo má příští rok točit v Nizozemí pro Netflix dokument o Invictus Games,asi nejlepším Harryho projektu.Trochu jsou kolem toho problémy ale ještě se uvidí.

tryskomys
8. 4. 2021 • 08:20

Husa prolhaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.