Ivanka Trumpová dala vale kostýmkům: Odhalila dlouhé nohy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivanka Trumpová dala vale úřednickým kostýmkům: Odhalila dlouhé nohy

Ivanka Trumpová odložila kostýmky.
Ivanka Trumpová odložila kostýmky. (Reuters)

Odchod z Bílého domu jí sluší! Ivanka Trumpová (39), dcera exprezidenta USA Donalda, se po přestěhování na Floridu zbavila každodenního stresu z politiky a viditelně ožila.

Už nenosí své povinné a klasické šedé manažerské kostýmky, do svého šatníku přidala barvy a ležérnost. Když se vydala v Miami na pláž, oblékla si bývalá poradkyně nedávného prezidenta jen krátkou tuniku, která nechala vyniknout jejím neuvěřitelně dlouhým nohám. Žádná myška v šedém. Je znát, že jí slunce jde k duhu. Ale co ta dcera Arabella (9), která rozpustile vyplazovala na fotografy jazýček? Inu, i ona pookřála, když mamka není svázaná protokolem a může si jít s ní třeba začutat.

Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí

Video se připravuje ...
.

Trump vzkázal Meghan: Když budeš ty kandidovat, tak já taky!

Donalda Trumpa (74) velmi pobavily zprávy, podle kterých se chce vévodkyně Meghan (39) v roce 2024 ucházet o post prezidentky USA a být první ženou ve funkci. „Doufám, že to udělá!“ uvedl s úsměvem v TV Fox. „Měl bych ještě větší motivaci kandidovat také,“ dodal s tím, že s rozhodně nepočítá mezi fanoušky manželky prince Harryho (36)...

Za Babišem v Bílém domě přivedli i Ivanku Trump: Lákal ji do Česka. A předal i Zemanovo pozvání

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.