Čechoameričanka Ivanka Trumpová (39): Relaxuje v novém domě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čechoameričanka Ivanka Trumpová (39): Relaxuje v novém domě

Je to paráda, lehnout si na záda...
Je to paráda, lehnout si na záda... (Foto Profimedia.cz)

„Je to paráda, lehnout si na záda a číst si,“ zpíval Karel Zich (†55) v jednom ze svých hitů. A jaká je to slast, ví moc dobře i Ivanka Trumpová (39), která tenhle song zná dost možná od mámy Ivany (71, roz. Zelníčkové), jež za oceán utekla z tehdejšího Československa.

Ivanka ještě donedávna dělala otci Donaldovi (74) poradkyni v Bílém domě. Protože je ale voliči z Washingtonu »vystěhovali «, užívá si teď pohodu a volno na slunné Floridě, kde si s manželem Jaredem Kushnerem (40) na rok v pronajali u Indian Creek přepychový apartmán v jednom z nejluxusnějších domů přímo nad oceánem.

Ivanka tam ve volných chvílích relaxuje na terase a sní o domě, který se jim už brzy začne stavět na nedaleké parcele za 685 milionů korun! A když už na ni snad sluneční paprsky nedopadají, přesune se na lehátko na pláži za domem, kde jí dělají společnost i její synové Joseph (7), Theodore (4) a dcera Arabella (9).

Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí

Video se připravuje ...

Co to čte?

Zatímco Jared na lehátku louskal hlavně esemesky, Ivanka se začetla do knihy. Konkrétně do bestselleru Mitche Alboma Magické struny Frankieho Presta. Jde o příběh španělského sirotka, jenž se v devíti letech dostane do Ameriky pouze se starou kytarou, která mu přinese slávu a setkání s Elvisem, Tonym Bennettem či Beatles, ale i záhadnou smrt.

Za Babišem v Bílém domě přivedli i Ivanku Trump: Lákal ji do Česka. A předal i Zemanovo pozvání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.