Jde to s ní od 10 k 5: GOTTOVÁ VYPADÁ JAKO JOKER | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jde to s ní od 10 k 5: GOTTOVÁ VYPADÁ JAKO JOKER

Dominika Gottová má šanci svoje trápení zvrátit
Dominika Gottová má šanci svoje trápení zvrátit (reprofoto FTV Prima)

Vzhled Dominiky Gottové (48) nevěstí nic dobrého. Mnozí se tak obávají, že tento příběh nebude mít dobrý konec, pomocnou ruku jí však nabízel kdekdo. Nyní má šanci na restart. Ale - využije ji?

To, že se Dominice Gottové ve Finsku absolutně nedaří, je veřejným tajemstvím. Problémy s manželem, zátah kvůli drogám, závislost na lécích, alkoholismus a existenční problémy, se jí zapisují do tváře den co den. Teď má šanci se vrátit domů a svůj život vzít pevně do svých rukou. 

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové

Video se připravuje ...

„Přiletím na začátku října, zjistím si všechny možnosti ohledně práce. Neříkám, že se vracím, ale pokud to tady nenabere nějaký rychlý obrat, nic jiného mi nezbude,“ řekla Aha! Gottová. Toto řešení by se nabízelo jako příhodné. 

Ačkoli se někteří domnívají, že se k ní celá Mistrova rodina točí zády, není to tak docela pravda. Od zesnulého Karla Gotta (†80) dostala 6 milionů korun, aby si mohla pořídit bydlení v Praze, další téměř 3 miliony jí Mistr svěřil před svým skonem. I tak je Gottová závislá na sociální pomoci. Peníze, které měla použít pouze pro sebe, utratila za hlouposti a manželovo dluhy. Dokonce nedodržela ani slib otci, že od problémového Tima odejde a co víc, namísto díků za finanční i psychickou podporu jej ještě podrazila. 

Poté, co se léčba a nemoc zjevně vepsala do zpěvákovi tváře, se rodina rozhodla respektovat Mistrovo přání - aby jej v tomto stavu nikdo další neviděl. Karel Gott se tak rozhodl poté, co od něj odcházela vyděšená dcerka Charlotte Ella. Alkoholem a léky údajně posilněná Dominika nelenila a vyburcovala druhou nejstarší dceru Lucii Kovaříkovou k akci. Přemluvila ji, aby médiím společně předaly zprávu, že je nechtějí pustit za otcem a že se s ním nemohou rozloučit. 

„Lucka mi to prozradila a já se opravdu hodně rozzlobil. Ptal jsem se Dominiky, proč chtěla něco tak nepravdivého udělat? Neodpověděla mi, zato s Luckou už od té doby nepromluvila ani slovo. Vymazala nevlastní sestru ze svého života a vlastně od tohoto momentu i celou mou rodinu. Bylo mi to líto a trápilo mě to,“ netají se ve své autobiografii Karel Gott.

Je načase, aby se vzpamatovala a začala se sebou něco dělat. Z kdysi půvabné štíhlé blondýnky je dnes nehezky oteklá dáma. „Vypadá jako Joker," nebrala si servítky nejmenovaná fanynka jejího slavného táty na sociální síti. Léčba ze závislostí je tudíž neodkladná a vzhledem k tomu, jak rychle Gottová schází, není s čím dlouho otálet. 

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
30. 9. 2021 • 20:36

zase slintáš ubohá šmudlo?

mord
30. 9. 2021 • 20:35

Odporný zjev a ufňukaný odpad něco jako bellmek a mbmb

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.