Z přiznání Krampola mrazí: RODOVÉ PROKLETÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Z přiznání Krampola mrazí: RODOVÉ PROKLETÍ

Jiří Krampol točí jako o život
Jiří Krampol točí jako o život (herminapress.cz)

Známého herce, moderátora a kaskadéra Jiřího Krampola (82) nedávno pustili z nemocnice. Teď promluvil o svém zdravotním stavu. Ještě z toho není venku. 

Hlas Jeana-Paula Belmonda Jiří Krampol (83) i přes pokročilý věk pracuje na plné obrátky. Připravuje dva pořady se Zuzanou Bubílkovou a co nevidět bude mít premiéru i film, ve kterém se objevuje, Stáří není pro sraby. Měl by se ale šetřit. Trpí totiž onemocněním, které se u Krampolů dědí jako rodinné stříbro. 

Osobnosti truchlí za legendu Belmonda. A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...

„V nemocnici jsem byl, protože mám od dětství nemocné průdušky. Lékaři zkoumali, co to je... je to spojené s chudokrevností a řetězcem dalších věcí, které spolu souvisejí,“ uvedl eXtra.cz na pravou míru svůj zdravotní stav Jiří a dodal: „Měla to maminka, všechny tety, bratranci. Z matčiny strany vlastně všichni."

Nyní se prý cítí dobře, ozývá se jen kašel. Zvolnění by ale herci prospělo, jelikož, jak sám přiznal, už měl jednou namále. „Před dvěma lety jsem na tom byl opravdu špatně, to jsem měl chronický katar průdušek,“ potvrdil.

Prý ale odpočinek nezanedbává. „Po práci relaxuji tak, že jezdím za kamarády. Rád jezdím do přírody, kde si pouštíme písničky. Těm se teď i věnuji a to mě strašně moc baví.“ Zdá se, že Jiří objevil novou vášeň. Dočkáme se i jeho vlastní tvorby?

Děsivý pád Heidi z pódia! A trpký konec přátelství Gotta a Štaidla

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.