Patrasová a Delon: Tohle vyplulo po letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Patrasová a Delon: Tohle vyplulo po letech!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Tonda Tran)

Poslední rozloučení s Jeanem-Paulem Belmondem (†88) si nemohl nechat ujít ani jeho dlouholetý kamarád, neméně úspěšný a charismatický herec Alain Delon (85). Jak je patrné z dostupných fotografií, ani jako osmdesátník nepřestává být symbolem elegance a šarmu. To ostatně může potvrdit i herečka Dagmar Patrasová (65), která měla možnost se s francouzským hercem setkat naživo!

Tak tento zážitek herečce závidí nemalé množství žen! Když Dáda v 80. letech kvůli natáčení seriálu navštívila Francii, naskytla se jí příležitost poznat se osobně s idolem žen. Dočkala se nejenom komplimentů, ale dokonce i květin, které byly herečce na Delonovo přání zaslány do hotelu, v němž pobývala. „To shledání bylo náhodné a bylo to velice milé," přiznala Dáda webu eXtra.cz.

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video se připravuje ...

Jak herečka zavzpomínala, když spolu večeřeli, vůbec herce nevnímala jako jednu z největších francouzských hvězd. Delon byl zkrátka pozorný muž, jenž neměl potřebu ohánět se svou slávou. „U něj nefugovalo takové to hrát si na hvězdu, protože on už tou hvězdou v té době byl a jednak byl velmi přirozený a skromný člověk. Měla jsem pocit, jako bych se setkala s kamarádem," vzpomíná Patrasová.

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
14. 9. 2021 • 09:24

Já se setkala s tolika umělci a nepíše se o tom, to bych musela někomu zavolat a to by byly romány.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.