Hvězda Ulice Obermaierová: 4 ROKY PEKLA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ulice Obermaierová: 4 ROKY PEKLA!

Drbna z Ulice Jaroslava Obermaierová má za sebou náročné období.
Drbna z Ulice Jaroslava Obermaierová má za sebou náročné období. (Tonda Tran, TV Nova)

Poslední čtyři roky si prošla peklem, trápily ji nejrůznější zdravotní problémy. Teď už jí konečně spadl kámen ze srdce. Jaroslava Obermaierová (75) se sice jako každá žena radovala, když loni zhubla 12 kilo, ale přece jen jí vrtalo hlavou, proč najednou taková nechuť k jídlu. „Už jsem přibrala tři kila,“ pochlubila se nyní herečka.

Představitelka Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice si mohla oddechnout. „Člověka napadají různé myšlenky,“ přiznala Jarka. „Ale už zase mohu jíst. Ta nechuť sama odezněla. Asi to byl nějaký stres. Ten dovede člověka zničit,“ přemýšlí herečka nahlas.

Odmítala práci
V posledních čtyřech letech se na ni sesypalo zdravotních problémů tolik, že měla obavy, zda vše vůbec zvládne. Právě kvůli tomu například odmítala dabing, s nímž začala už v 70. letech a v němž skvěle namlouvala například Whoopi Goldbergovou a Simone Signoretovou. Zredukovala i divadlo, ponechala si vlastně jen muzikály v Divadle Broadway jako Mýdlový princ a Kvítek mandragory.

Hraní má ráda
A samozřejmě právě zmiňovanou Ulici, kde je už od počátku natáčení v roce 2005. „Tam už vždycky jedu jako domů,“ říká Jarka. Kdyby prý vyhrála miliony, už by hraní úplně nechala a odstěhovala se zcela na milovanou chalupu. Ale hned jedním dechem dodává, že nejspíš přehání. „Pořád mám hraní ráda. Jen chci mít taky trochu času pro sebe. Ráno si říct, tak dneska nic nemusím,“ přeje si Jarka.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...

2017
Zlomený kotník
V listopadu si zlomila kotník, když vyrazila na houby a uklouzla v nevhodné obuvi. Dramaticky se musela plazit k autu, kde měla mobil, aby si přivolala pomoc. Musela na operaci a pak na rehabilitace. Aby toho nebylo málo, ještě v nemocnici uklouzla v koupelně a naštípla si obratel.

2018
Injekce
Jen co se zahojil kotník, začala Jarku strašně bolet záda. Úplně ji to paralyzovalo. Lékaři objevili degenerativní změny. Na jaře 2019 se konečně našel lék. Syn Jarda (40) začal mámě píchat injekce, které jí naštěstí výrazně ulevily.

2019
Hematom
Herečka si chtěla odpočinout v houpací síti a spadl jí na nohu jeden ze stromů, na kterém byla síť uvázaná. „Měla jsem obří hematom a sotva jsem pajdala,“ přiznala tehdy Jarka. Lékař jí dokonce předminulé léto zakázal koupání, protože by se ze zranění mohl vyvinout bércový vřed.

2021
Koronavirus
Nevyhnul se jí ani covid. „Ale měla jsem štěstí, protože šlo opravdu jen o slabý průběh. A teď už jsem očkovaná,“ řekla Nedělnímu Aha! Obermaierová.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.