Miláček žen z Tváře Martin Schreiner (24): Nervový kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miláček žen z Tváře Martin Schreiner (24): Nervový kolaps!

Martin Schreiner
Martin Schreiner (Instagram, TV Nova)

Přestože se hvězda Tváře Martin Schreiner (24) neskutečně těšil, až bude moct opět zpívat, návrat do práce po pandemické pauze provázel šok. Před vstupem na pódium totiž zpěváka zachvátil takový nával nervozity, že vůbec nebylo jisté, zda vystoupí. Dokonce ho museli křísit.

„Nikdy jsem se necítil tak nervózně jako tehdy,“ přiznal Martin, který s nervozitou před vystupováním bojuje dlouhodobě. Rok zavřených divadel ale jeho problém ještě umocnil. „Ještě když jsem jel z domu, říkal jsem si, že je to dobré. Pak jsem přijel do divadla a padlo to na mě,“ svěřil se někdejší finalista pěvecké soutěže SuperStar.

Hvězda SuperStar a Tváře Martin Schreiner: Uhání ho opuštěné samoživitelky!

Video se připravuje ...

Martin se zavřel v kanceláři divadla. „Říkal jsem si, že na to ten den nemám,“ odhalil zpěvák. Naštěstí ho v tom ale jeho kolegové nenechali. „Byli u mě pan producent a slečna produkční, kteří mě nakonec pomohli přesvědčit, že to zvládnu,“ svěřil.

Martin Schreiner ze SuperStar: Boj s kily a odříznutí povislé kůže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.