Tenistka Plíšková o velké ztrátě: Jednou to přijde... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tenistka Plíšková o velké ztrátě: Jednou to přijde...

Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou
Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou (Archiv deníku Sport)

Zoufalství není na místě, tohle mě naopak nakopne! Česká tenisová hvězda Karolína Plíšková (29) nepropadala do depresí ani po bolestivé porážce ve finále Wimbledonu. Věří, že grandslamový sen si jednou přece splní!

Své slzy chtěla donést až do šatny, jenže při bouřlivých ovacích publika je neudržela. „Prostě to nešlo. Na tohle nejsem fakt pyšná,“ smála se výlevu svých emocí, pro leckoho hodně nečekanému. Při pozápasovém proslovu ze sebe vypravila jen jednu větu a pak se odklonila od mikrofonu. „Promiňte...,“ hlesla a zakryla si oči. „A to nikdy nebrečím! Nikdy!“ Dostala ji velká přízeň fanoušků, kteří jako by k české »ledové sfinze« konečně našli cestu. Těsná třísetová prohra s australskou šampionkou Bartyovou byla vedle toho jen nepříjemným koloritem. „Já prohrávat umím, věřte mi, jsem v tom hodně dobrá,“ ušklíbla se Karolína.

Přesto nepochybuje, že jde správnou cestou a svému velkému cíli se stále přibližuje. „Vždycky bude mým snem vyhrát grandslam, snažím se o to od chvíle, kdy jsem začala s tenisem. Vím, že mě už hodně lidí odepsalo, ale já tomu prostě pořád věřím. Ověřila jsem si, že to není nemožné. Čeká mě ještě spousta šancí a nic nevzdávám. Pořád se budu snažit!“ slíbila si Plíšková. S tímto přístupem to vyjít musí!

Sestry Plíškovy ve dvojrozhovoru: Nelezou si na nervy? Co nutí Kristýnu dělat její přítel?

Video se připravuje ...

Díky, Tome!

Největší fanoušek Plíškové? Kromě jejích nejbližších jim byl v sobotu na wimbledonském centrkurtu hollywoodský idol Tom Cruise (59)! České tenistce mačkal palce, když po utkání publikum ocenilo její bojovný výkon, plácal do dlaní jako o život. „Slyšela jsem, že mi i během zápasu fakt hodně fandil, za to jsem ráda. Atmosféra byla k nezaplacení,“ pochvalovala si Karolína. Proč hereckou celebritu tolik zaujala? Možná mu vytáhlou figurou připomínala jeho slavnou bejvalku Nicole Kidmanovou.

Plíškovou zpovídal manžel: Že nevařím? Co kecáš! Maminka chtěla mimino, ale...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.