Plíšková nepolevuje, Hrdlička má holt smůlu ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plíšková nepolevuje, Hrdlička má holt smůlu ...

Kristýna Plíšková  a manžel Michal Hrdlička.
Kristýna Plíšková a manžel Michal Hrdlička. (Foto - Ondřej Pýcha, P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, P. Novotný)

V lecčem si jsou podobné, jejich životní cesty se ale v mnohém liší. Zatímco se Kristýna Plíšková (29) připravuje na svého prvního potomka, sestra Karolína (29) se po zlomenině pravé ruky chce naopak co nejdříve vrátit na tenisový kurt.

Karolína Plíšková platí za uznávanou tenistku a na tomto statusu zatím nechce nic měnit. Své sestře přeje to nejlepší, sama má ale jiné cíle, ty kariérní. „Neinspirovalo mě to. Jsem šťastná tam, kde jsem. Myslím, že svůj život mám ve svých rukou, takže až budu chtít mít dítě, tak ho snad mít budu,“ cituje Plíškovou iDnes.cz. Tenistka má priority jasně nalajnované, a dokud se jí pracovně daří, nevidí důvod na tom cokoli měnit. „Nejdřív asi raději skončím jednu věc a začnu pak novou, než abych dělala oboje,“ vysvětlila.

Její manžel, moderátor Michal Hrdlička (33), je naproti tomu již pyšným tatínkem dcery Lindy, kterou má s moderátorkou Lucií Borhyovou (43). Na Karolínu tak momentálně nespěchá. Oba totiž ví, že vše má svůj čas. „Míša už má svoje děťátko, takže já jsem teď v klidu. Netlačí na mě. Časem to určitě přijde,“ uzavřela toto téma Karolína.

Osudný lajk. Plíšková popsala start s Hanckem. Doufá, že je taky zamilovaný!

Video se připravuje ...

V současné době se tenistka zotavuje po nešťastné zlomenině ruky, kterou si poranila v posilovně. Zmařilo jí to tak účast na Australian Open. Hlavu však nevěší, zdraví je na prvním místě a velké turnaje ji teprve čekají. „Nejspíš nestihnu nic ani v únoru a naskočím až v březnu na velké turnaje v Americe. Už pomaličku začínám hrát, ale nesmím to přehnat," dodala Karolína Plíšková.



Přečtěte si
-bello-
6. 2. 2022 • 01:55

OK, má to srovnaný a to je dobře !
Oproti Borhyové něco umí a nepotřebuje uhánět chlapy vysazenou antikoncepcí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.