Mazaná Plíšková: Z Hrdličky má pokusného králíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mazaná Plíšková: Z Hrdličky má pokusného králíka!

Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou.
Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou. (Archiv deníku Sport)

Z manžela tenistky Karolíny Plíškové (29), moderátora a manažera Michala Hrdličky (32), se stal tak trochu pokusný králík. Tenistka si totiž nebyla vakcínou vůbec jistá, a tak si mazaně počkala, jak na ni zareaguje manžel!

Nakonec dala česká tenisová hvězda přeci jen na radu manžela Michala Hrdličky. Ten Karolínu přesvědčil, že nechat se očkovat proti covidu je správné řešení. Tenistka sice souhlasila, razila však u toho heslo „něco za něco“. „Nejdřív jsem vakcínu úplně nechtěla. Pak mě přemluvil Michal. Šel jako první a nic se mu nestalo,“ cituje Karolínu Plíškovou web isport.blesk.cz. Ačkoli si původně jistá nebyla, nakonec je manželovi za dodanou kuráž vděčná. „Byl můj pokusný králík. Teď už jsem ráda, že jsem se tak rozhodla,“ přiznala Plíšková.

Plíškovou zpovídal manžel: Že nevařím? Co kecáš! Maminka chtěla mimino, ale...

Video se připravuje ...

Tenistka se nyní připravuje na svůj boj o postup do čtvrtfinále US Open proti Rusce Anastasii Pavljučenkové. Po poslední výhře nad Američankou nicméně byla plná emocí: „Ještě pořád se klepu!“ uvedla na tiskové konferenci s tím, že se bála, aby se jí vůbec podařilo usnout. Takové pocity nemá po zápasech často, tak snad se alespoň na dnešek dobře vyspala… Zápas budou moct čeští diváci sledovat okolo 23. hodiny SELČ.

Sestry Plíškovy ve dvojrozhovoru: Nelezou si na nervy? Co nutí Kristýnu dělat její přítel?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.