Těžko u Plíškové a Hrdličky! Náš vztah tím utrpěl, přiznal Michal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těžko u Plíškové a Hrdličky! Náš vztah tím utrpěl, přiznal Michal

V manželství Karolíny Plíškové a Michala Hrdličky se objevila první mračna.
V manželství Karolíny Plíškové a Michala Hrdličky se objevila první mračna. (Foto Reuters, Getty Images, ara)

Věděli, že to bude jeden z hlavních problémů jejich manželství. Očekávání a realita jsou ale dva odlišné pojmy, jak měl nyní Michal Hrdlička (32) možnost se přesvědčit.

Kariéra tenistky nabízí spoustu světových úspěchů, ale musí se pro ni dost obětovat. Toho si nyní jsou vědomi i Karolína Plíšková (29) s manželem Michalem Hrdličkou. Jejich manželství letos prochází mimořádnou zkouškou, jak pro web Expres.cz uvedl sportovní moderátor. „Teď nebyla dva měsíce doma, přes léto to bylo těžké. Já jsem trávil prázdniny s malou, byli jsme čtrnáct dní v červenci ve Španělsku a čtrnáct dní v srpnu, takže jsme se s Kájou skoro vůbec neviděli,“ přiznává s těžkým srdcem Hrdlička.

Osudný lajk. Plíšková popsala start s Hanckem. Doufá, že je taky zamilovaný!

Video se připravuje ...

Aby se mohl s manželkou vidět, i on musí cestovat napříč světem, což není vždy jednoduché a vztah to rozhodně neposiluje. „Letěl jsem na jeden turnaj do Montrealu a teď po prázdninách na US Open do New Yorku. Náš vztah tím jejím cestováním trošku utrpěl. My jsme na to ale zvyklí. Od začátku jsme to měli tak trošku na dálku. Voláme si každý den a v době FaceTimu se to dá zvládnout. Bylo to dlouhé a těžké,“ tvrdí Michal Hrdlička s tím, že v době sociálních sítí, které umožňují videohovory či posílání zpráv a fotek, je to přeci jen o něco snazší. Fyzický kontakt to však nikdy zcela nenahradí.

Plíškovou zpovídal manžel: Že nevařím? Co kecáš! Maminka chtěla mimino, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1917
10. 10. 2021 • 21:00

Otázka trvání vztahu je spíše jak dlouhá bude zlatá žíla Plíškové pro tohoto protekčního spratka a zlatokopa Hrdličku trvat. Po vyschnutí práskne do koní a zmizí za další žílou. Byl k tomu přece vychován a vše ostatní je pro něj fůj!!!!!

demon.hk
5. 10. 2021 • 09:04

Tenhle chudinka co žije z peněz manželky by si nevydělal ani na přetrženou žížalu! A dítě si udělal sám, tak ať se stará a drží pysk, stejně mu to Španělsko cálovala Plíšková.

prochaskanamoste
1. 10. 2021 • 23:35

všeho dočasu

prochaskanamoste
1. 10. 2021 • 23:34

Nesourodý pár, nehodí se k sobě, měl zůstat s rodinou, mohl být s dceruškou a manželkou 2 x 14 u moře a ne si stěžovat, že je sám.
Plíšek chtěl být holt pod čepcem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.