Tak to je síla! Anistonová promluvila o svém ex Pittovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tak to je síla! Anistonová promluvila o svém ex Pittovi!

Jennifer Aniston a Brad Pitt
Jennifer Aniston a Brad Pitt (archiv)

Téma týkající se vztahu herečky Jennifer Anistonové (52) a jejího bývalého manžela, hollywoodské hvězdy Brada Pitta (57), je opět aktuální. Není proto divu, že jak fanoušci, tak novináři hltají každou společnou fotku či zmínku jednoho o druhém. Jak spolu momentálně vychází, tentokrát prozradila hvězda Přátel, která na toto téma obvykle odmítá odpovídat. Jak znělo její výjimečné vyjádření?

Po předávání Cen Sdružení filmových a televizních herců na počátku roku 2020 (SAG Awards, poz. red.) svět přímo šílel ze společných momentů bývalých manželů Jennifer Anistonové a Brada Pitta. Od té doby je jakékoli události, na níž se oba objeví či podílí, věnovaná velká pozornost. Když se na podzim stejného roku sešli na ZOOM hovoru v rámci benefiční akce pro neziskovou organizaci založenou hercem Seanem Pennem, chemie mezi nimi byla zcela patrná. Naděje mezi fanoušky vzplála o to více.

Nyní se o jejich současném vztahu rozhodla promluvit Jennifer, která se obvykle ke svému bývalému manželovi nevyjadřuje. Exkluzivní rozhovor proběhl s Howardem Sternem na rozhlasové stanici SiriusXM, kde herečka zavzpomínala i na zmíněnou charitativní akci. „Byla to veliká zábava. S Bradem jsme kámoši, jsme přátelé. Mluvíme spolu, není mezi námi žádná podivnost, to vůbec, kromě toho, že každý, kdo nás zřejmě sledoval, chtěl, aby tam byla, nebo očekával, že tam bude,“ cituje herečku web iDnes.cz.

To nej z Oscarů: Twerkující Glenn Closeová a flirtování s Pittem!

Video se připravuje ...

Zbyli si nakonec?

Co si herečka myslí o mediálních teoriích týkajících se jejich stále častějších setkání? „Je to hysterie. Ale zase na druhou stranu, o čem jiném by si lidé povídali?“ dodala s poklidem Anistonová. Hvězda seriálů Přátelé a Ranní show se za hollywoodského fešáka provdala v roce 2000. Jejich manželství se rozpadlo v roce 2005 poté, co na natáčení filmu Pan a paní Smithovi přeskočila jiskra mezi Pittem a jeho nyní již také bývalou manželkou Angelinou Jolieovou (46). Ani herečka neměla v dalším manželství šťastnou ruku. Poslední svazek s hercem Justinem Therouxem (49) vydržel dva roky.

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.