Jan Kačer: EXEKUCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Jan Kačer: EXEKUCE!

Jan Kačer
Jan Kačer (Foto Blesk)

Herecký pár přišel před lety málem o milovanou vilku v pražských Hlubočepech a chalupu v jižních Čechách! V roce 2011 se totiž  Nina Divíšková (†84) a Jan Kačer (84) dostali kvůli dluhu u pojišťovny VZP do exekuce!

„Je možné, že jsme nezaplatili zdravotní pojištění. Ale mé ženě kvůli tomu už tři čtvrtě roku strhávají tři tisíce korun z platu,“ okomentoval kritickou situaci na domácí frontě Jan Kačer před lety podle deníku Blesk. 

„V tuto chvíli jsou oba důchodci a platí za ně pojištění stát, k případu ale mohlo dojít v minulosti, pak začala narůstat penále a ve finále byl podán návrh na exekuci,“ pro Aha! objasnila případ legendární herecké dvojice  Šárka Korandová z tiskového oddělení VZP. A jak se k pražskému domečku, o který mohla rodina v exekuci příjit, manželé vlastně dostali?

Pohřeb Niny Divíškové (†84):

Video se připravuje ...

„Někdy v roce 1975 jsme s mužem jeli na okraj Prahy opravovat auto a objevili prázdný pozemek, který se nám moc líbil. Byla jsem na všechno skoro sama, muž nemohl sehnat z politických důvodů práci v Praze, dojížděl až do Ostravy, a tak si ho občas přátelé dobírali, že Kačer staví dům, ale neví přesně kde," zavzpomínala v pořadu České televize paní Nina s tím, že v té době měli navíc tři malé děti a chyběly jim potřebné peníze. 

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr_Arbetko
30. 6. 2021 • 21:52

Nina Divišková byla na všechno skoro sama, její muž kačer nemohl sehnat z politických důvodů práci v Praze, dojížděl až do Ostravy. Paní Nina říká, že v té době měli navíc tři malé děti a chyběly jim potřebné peníze. A PŘESTO STAVĚLI V PRAZE DÚM - HONOSNÍ VILU. TAKHLE SI ŽILI ZA KOMUNIZMU "KOMEDIANTI", A PŘEJ TŘETOTŘÍDNÍ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.