Kdysi ho milovaly davy, jenže teď… Skončí bavič Hron na ulici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kdysi ho milovaly davy, jenže teď… Skončí bavič Hron na ulici?

S Karlem Gottem stál na pódiu mockrát…
S Karlem Gottem stál na pódiu mockrát… (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát, archiv Vladimíra Hrona, ara)

Také moderátora, baviče a zpěváka Vladimíra Hrona (54), který býval dlouhé roky tváří estrádních pořadů v produkci České televize, nepříjemně doběhla koronavirová pandemie. Dokonce až do té míry, že mu hrozila ztráta střechy nad hlavou.

Kdyby měl jednoslovně definovat uplynulé období, nejspíš by zvolil slovo HRŮZA! „Moje pracovní situace byla poslední rok stejná jako u všech umělců, kteří neměli žádný záložní plán. Loni v březnu jsem zavřením koncertních sálů a zákazem vystoupení přišel o sto procent své práce, a tudíž i příjmů. Samozřejmě nejsem nijak lehkovážný, měl jsem našetřené nějaké finanční zálohy, díky nimž jsem první vlnu přečkal. Také se v létě na chvíli sály zase otevřely a mohl jsem se vydat za prací. Ale když přišlo v říjnu další uzavření, které nebralo konce, začalo jít do tuhého,“ přiznal pro magazín Sedmička.

Hron na hotelu s mladou zpěvačkou Adélou! Táta nebo milenec?

Video se připravuje ...

Před pěti lety se totiž s manželkou rozhodli, že si pořídí vlastní dům. A jelikož stále platí hypotéku, nastaly krušné časy. Takovou finanční rezervu už prý Vladimír Hron neměl! „Před dvěma měsíci jsme byli s financemi téměř na hraně. Vlastně jsme byli rozhodnutí, že dům budeme muset dát k prodeji,“ svěřil se. Jenže nakonec tak radikální řešení přece jen zvolit nemuseli. „Nakonec nás zachránil zázrak. Respektive nám vypomohli oba naši rodiče. Shodou náhod se moje maminka odstěhovala k příbuzným. Její byt jsme mohli prodat a to nás vytáhlo z nejhoršího,“ zajásal s tím, že vypomohli i rodiče manželky. Přesto se modlí, aby už mohl začít vydělávat. Protože jinak se prý bude na podzim celá situace opakovat!

Hron na bezlepkové dietě: Jak přežije Vánoce? Prozradil co jí a peče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
13. 6. 2021 • 12:39

Travina a Mord co ucitel Hron?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.