Tamara Klusová vyvolala poprask! Vážně »to« ukázala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tamara Klusová vyvolala poprask! Vážně »to« ukázala?

Manželé Klusovi se nemohli shodnout na velikonočních tradicích
Manželé Klusovi se nemohli shodnout na velikonočních tradicích  (instagram.com)

V posledních měsících se mezi ženami na sociálních sítích řeší jedno nové téma – menstruační kalhotky. Řadí se tak k další alternativě, kterou je třeba i stejně diskutovaný menstruační kalíšek. Mezi propagátorky nové pomůcky pro ženské dny patří také Tamara Klusová (32). Ta ovšem jedním snímkem, který nafotila pro fanynky, poměrně šokovala.

„Jsou to do slova a do písmene menstruační kalhotky, ve kterých se cítíte jako ve své kůži,“ okomentovala fotky, na kterých je v kalhotkách v tělové barvě, Tamara.

Fanoušky ale upoutala úplně jiná věc – snímek, který byl v pořadí třetí, totiž prý  působil tak, že na něm Klusová ukazuje rozevřený rozkrok. „Ta třetí fotka je, jak my říkáme na Slovensku, ,úplně popi.i‘! A fakt jsem tam ten bok chvilku hledal - genitální - jejda, pardon - geniální,“ rýpnul si jeden ze sledujících do Klusovy manželky dle webu Blesk.cz.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...

„Vím, že jste vždy otevřená, ale u třetí fotky jsem se strašně lekla, že tentokrát až moc otevřená,“ píše další komentátorka. V podobném duchu se nesly i další reakce. „U třetí fotky jsem si nebyla jistá, co je foceno, aha - bok.“ „Ta třetí fotka je rozkrok?!“ Tamara to nenechala bez odpovědi. „Ne, není, to mě hodně přeceňujete v odvaze i v rozštěpu! Ale díky,“ odpověděla prý zcela nevzrušeně Klusová.

Lábuse zneužili v reklamě na potenci! A krvavá jatka u Kluse doma

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.