Zpěvačka Petra Janů (68): 6 týdnů chodila se zlomeninou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Petra Janů (68): 6 týdnů chodila se zlomeninou!

Petra Janů má zlomenou nohu
Petra Janů má zlomenou nohu  (facebook.com, Blesk )

Celý rok byla bez práce a těšila se jako malá na chvíli, kdy zase předstoupí před své fanoušky. A když už byla Petra Janů (68) jednou nohou na pódiu, tak si tu druhou zlomila! Přišla na to ale až za šest týdnů...

Zpěvačka včera zveřejnila na sociální síti fotku zasádrované nohy. A barvitě popsala, jak přišla k úrazu. „Tak, moji milí, povím vám pohádku. Byla jedna zpěvačka, která nemohla víc jak rok zpívat. Tak žila se svým pejskem na chaloupce v lese. Při jedné procházce zakopla o větev a praštila sebou do mechu a přisedla si nohu,“ rozepsala se zpěvačka. „To nic, to bude jen maličkost, za chvíli to přejde...“ utěšovala se. Ale nepřešlo!

Po šesti týdnech menší i větší bolesti si nechala nohu zrentgenovat, a nejen ke svému údivu zjistila, že ji má zlomenou. V nemocnici si ťukali na čelo, zpěvačka se kála a za odměnu dostala lehkou sádru, ortézu a berle. A čtyři týdny klidu. „A je to. Když už konečně můžu zpívat, tak si to takhle vyšperkuju. No, za měsíc to určitě vyjde, kruci,“ dodala Petra, která si tak nechtěně prodloužila koronavirovou pauzu o měsíc.

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...

Na sedm kusů

Nohu v sádře měla už po nehodě v roce 1996. „Jela jsem moc rychle, zabrzdila na štěrku a skončila ve stromě. Měla jsem tři měsíce nechodící sádru, ležela se sešroubovanou nohou doma,“ prozradila Janů. Tehdy měla hlezno (kotník) na sedm kusů. „Když srostlo, řekli mi doktoři, že od nich je to dobré a záleží teď už jen na tom, kolik vydržím bolesti. Dřela jsem při rehabilitacích jako kůň, abych mohla nosit podpatky a tancovat. Brečela jsem, ale dala jsem to,“ vzpomínala.

David Kraus si vyhodil si kyčel! Tvrdá práce ve skladu ho stála zdraví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.