Kobzanové horor na Floridě: Dcerušky skončily v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kobzanové horor na Floridě: Dcerušky skončily v nemocnici!

Diana Kobzanová s rodinou.
Diana Kobzanová s rodinou. (Foto Instagram)

Diana Kobzanová (39) o sobě a své rodině poskytuje stále méně a méně informací. Když však po čase na sociální sítě něco přidá, skoro vždycky to je pořádná pecka! Není-li to zrovna situace, která její fanynky pobaví, pak jde o trable, jež řeší pomalu každá druhá maminka. Tím je Diana zase o něco blíž svým fandům. Nedávno zveřejnila, že její děti skončily v péči lékařů. Co se stalo?

Místo vtipných komentářů sdílela s lidmi na sociální síti trable z rodinného života. Dcery Diany Kobzanové, bývalé úspěšné modelky a moderátorky, skončily v nemocnici a jejich rodiče tak měli o zábavu postaráno. Co se holčičkám stalo? „Moje rozbitá hlava na konci dubna byla taková lehká romantická předehra května. Směju se, protože jinak bych se z toho už fakt musela doslova a do písmene posr*t. Když se týden nic zběsilého neděje, začínám být lehce nervózní, že je něco v nepořádku…," nastínila své současné dny.

Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

„Jestli máte dojem, že neustále stojíte naproti větráku, do kterého seshora padají hovínka, zachovejte klid. Na mojí straně zeměkoule to lítá ze všech stran… Ella chytla na začátku měsíce nějaký hodně špatný střevní bacil a druhá si nedávno zlomila nohu na trampolíně. Naštěstí se nám tyhle veselé etudy dějí na střídačku. A teď jsem na řadě zase já,“ napsala podle expres.cz Kobzanová, která se nyní s rodinou nachází na Floridě. Ani u těch, kteří nemají zrovna hluboko do kapsy, tak není život vždy růžový.

Prsa, zadečky, rty: Modelky ukázaly plastiky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.