Kobzanová (36) o potížích s Frolíkem (30): Nestihla jsem se ku*va ani pořádně dojmout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kobzanová (36) o potížích s Frolíkem (30): Nestihla jsem se ku*va ani pořádně dojmout!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Instagram)

Diana Kobzanová by si měla užívat své druhorozené dcery, kterou přivedla na svět ani ne před měsícem. Jenže místo toho vládne v jejich domácnosti trochu dusno. Sen o životě jako v bavlnce po boku bohatého hokejisty se modelce po porodu druhé dcery pomalu rozplývá.

Vzhledem k tomu, že Dianě Kobzanové ještě ani neskončilo šestinedělí, měla by na sebe dávat pozor a odpočívat. To jí ale není přáno. „Já nevím, jestli ty rána časem přestanou být kovbojka. Zatím teda odjezd do školky Elly, spojený s návštěvou dětského doktora Lily, je oříšek na moje puntičkářstvi.Totiz nemůžu odejit z domu a nechat tam bordel a zároveň VZDYCKY CHODIM VCAS-blba kombinace na můj vysokej tlak,“ postěžovala si modelka na sociální síti.

Z jejího příspěvku je ale nad slunce jasné, že to vážně nemá jednoduché. Kromě péče o děti, se také musí starat o partnera. „Převlíkám Lily, převlíkám Ellu, ta řve, že chce na sebe něco jinýho. Pak řve, že má pořád hlad. Pak řve Lily, ta nemá hlad, ale smrdí na celej barák. Já jsem samozřejmě ještě v noční košili. Mezitím vyleze pomaličku Frolda z postele a pomaličku kouká. Já letím konečně do koupelny – přece si nebudu čistit zuby vedle ložnice, když chudák ještě hajá, vyčistím, namaluju řasy – na tom si dost trvám, oblíknu a letím zpátky nakopat Ellu do auta, zas řve, že chce jiný boty. Aha, zapomněla jsem přebalit Lily, tak s hovnem přes celý město nepojedem, to je jasný,“ popsala Diana velmi barvitě, jak někdy vypadá její ráno.

„Mobil, klíče, peněženka, batoh s plínama, jedno dítě, druhý dítě, nečesala jsem se, ale to je fuk, řasy mám a Frolda se pomaličku ptá, jestli ho můžu odvézt na golf. Cože? Říkal někdo nějaký šestinedělí? Tak na to já, přítelkyně moje, nemám čas! Jsou to jen tři týdny a mě to připadá jako rok. Dlouhej, neubíhající rok! A kurva ještě jsem se ani nestihla pořádně dojmout, že mám 2 děti,“ prozradila Kobzanová na Instagramu své pocity po porodu druhé dcery.



Přečtěte si
ptacek5
22. 5. 2018 • 15:26

a předpokládám, že jste všechno zvládala levou zadní

malavelka
22. 5. 2018 • 11:10

Ale i dnes je mnoho žen, které nemají tekoucí vodu v bytě, a nosí si ji od studny nebo od pumpy.Přesto uklidí a uvaří. Auto taky není, a bus daleko.... i tací žijí a musí to zvládat.

ellenic
21. 5. 2018 • 19:29

Když se bude v tomto tónu a slovníku bavit o "problémech", které nejspíše ani problémem nejsou, s kamarádkou u kafe, tak je to jiné . Ovšem když to dá rovnou na sociální síť, tak ji nebudu ani litovat. Také jsem měla dvě dcery, neměla jsem vymoženosti dnešní doby, bez auta, bez jednorázových plen, o finančních možnostech, jaké ona má ani nemluvě . Chybí jí pokora, nebo se mi to jen zdá?

yokky
21. 5. 2018 • 18:55

2 krat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.