Kobzanová o situaci v Kanadě: Česko je oproti tomu slabý odvar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kobzanová o situaci v Kanadě: Česko je oproti tomu slabý odvar!

Diana Kobzanová v Kanadě
Diana Kobzanová v Kanadě (Instagram)

Pokud se lidem zdají opatření české vlády přitažená za vlasy, modelka a moderátorka Diana Kobzanová (38) se našim podmínkám může skoro až smát. Kanadští občané, kteří musí být v izolaci, jsou dokonce hlídáni policií!

Že jsme tady pod přísným dohledem a odříznuti od okolního světa? Diana Kobzanová by mnohým tento názor mohla vyvrátit. Moderátorka se do Quebecku přestěhovala poté, co Michale Frolík (33) podepsal smlouvu s Montrealem, a tak se mohla na vlastní oči přesvědčit, že oproti kanadským proticovidovým opatřením jsou ta česká slabý odvar!

„Nechci hodnotit, kdo jak dodržuje pravidla, nechci řešit politiku, ale při cestě do Kanady musíte mít negativní test. Mimo jiné musíte mít v mobilu aplikaci ArriveCAN, kterou každý den po dobu čtrnácti dní aktualizujete. Také vám několikrát, mně desetkrát, volají, jestli karanténu dodržujete. A mě třeba přišla zkontrolovat policie, jestli jsme opravdu doma,“ přiznala Kobzanová, jak píše web Expres.cz.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

To ale není vše. Porušení pravidel se přísně trestá, a lidé si dokonce museli zvyknout na večerku v osm večer, jak popsala Kobzanová, a tím ještě zdaleka neskončila! „Teď je novinka, že vás po příletu znovu testují na letišti v Kanadě a odvezou do hotelu, který si platíte sami, je to asi dva tisíce kanadských dolarů (téměř 34 tisíc korun, pozn. red),“ šokovala modelka drsnými podmínkami v Kanadě.

O relativně normální dovolené, kterou si i v dnešní době někteří lidé v určitých destinacích dopřávají, si v Kanadě mohou nechat jen zdát. Pro takové má Diana Kobzanová jasný vzkaz: „Ještě má někdo chuť jezdit na dovolenou? Ty bláho, Maledivy na moji hlavu,“ dodala stručně.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
15. 3. 2021 • 20:27

Jsem ráda, že to paní Kobzanová konečně napsala, jak je to s opatřeními okolo covidu ve světě. Tady opozici láteří, co všechno je pošlapáváno, rouška na obličeji je projev omezování svobody, bohužel takových idiotů je v CZ více než 50 %, Vůbec je nenapadne, že je to zodpovědnost ohledně svého zdraví a zdraví druhých. Stydím se Česko, které se v této nelehké době projevilo jako ufňukaný spratek, který nic nebude dělat, co chce, co se mu hodí, ale vládu budou kritizovat a po zlepšení budou provádět analýzu, kdo za kolik mrtvých může...a sami mají máslo na hlavě... nechutné, odporné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.