Laura kvůli miminkům shodila 70 kilogramů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Laura kvůli dětem shodila 70 kilogramů!

„Cítím se znovuzrozená,“ přiznává šťastná maminka od dvou dětí.
„Cítím se znovuzrozená,“ přiznává šťastná maminka od dvou dětí. (Facebook)

Už na škole byla Laura Davisová (26) poněkud buclatější. Narážky na její váhu vyústily v šikanu, kterou paradoxně zajídala nezdravým jídlem. Začarovaný kruh vedl k dalšímu přibírání. Vše ale změnila touha po miminku.

Laura, pracující momentálně jako kosmetická konzultantka, se nakonec projedla až na váhu 152 kilogramů! A přestože si na univerzitě našla přítele Martina (29), se kterým se pokoušela o miminko, těhotenství ani po letech nepřicházelo. „Samozřejmě jsem vinila svoji nadváhu,“ přiznává Laura. „Šli jsme na soukromou kliniku a nechali si udělat testy, ale výsledky potvrdily, že oba jsme plodní.“ Žena si tak nařídila přísnou dietu, během které shodila 57 kilogramů!

Nakonec porodila chlapce Archieho (3), jenže během těhotenství se dostala zase na 127 kilogramů. Navíc krátce po porodu zjistila, že je opět těhotná. Těsně před tím, než předloni přišla na svět dcera Amelia, už byla maminka na původních 152 kilogramech... Ani to ji však neodradilo od další diety. Po dvou letech, během kterých musela překonat i vyoperování žlučníku, má teď pouhých 81 kilogramů a s Martinem plánují svatbu! „Cítím se znovuzrozená,“ přiznává šťastná maminka od dvou dětí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.