Pokračování Tajemství staré bambitky: Klus může točit v bačkorách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokračování Tajemství staré bambitky: Klus může točit v bačkorách!

Klus povýší z prince na krále: Točí se Tajemství staré bambitky 2!
Klus povýší z prince na krále: Točí se Tajemství staré bambitky 2! (instagram, archiv)

Když běžela na obrazovkách České televize poprvé, vidělo ji přes dva miliony diváků. Fanoušci pohádky Tajemství staré bambitky si ale na pokračování museli počkat 10 let! Z prince Tomáše Kluse (34) se za tu dobu stal král a se sličnou zrzavou hrnčířkou Kamilou Janovičovou mají rozpustilou dcerku.

Příběh napraveného loupežníka Karaby, jeho odvážné dcery Aničky a trochu nešikovného prince Jakuba televize reprízovala už 18krát. I tak měl pokaždé milionovou sledovanost! K volnému pokračování dostal režisér Ivo Macharáček (44) zelenou až teď. Vznik pohádky byl už jednou odložen.

Sázka na klasiku

„Pokračování bude opět tou nejklasičtější pohádkou, která nestojí na vizuálních efektech, ale na příběhu, lásce, napětí. A samozřejmě v ní bude opět řada krásných písniček, které tentokrát složil Václav Noid Bárta,“ prozrazuje režisér, jenž obsadil sestavu z původního příběhu. Do své role tedy po deseti letech vklouzne nejen Tomáš Klus coby Jakub, ale také Ondřej Vetchý (58) jako Karaba. „Bude tam celá stará parta, takže i Jirka Lábus. A na natáčení to budu mít z domu kousek, protože se to bude natáčet v Mníšku pod Brdy, kde s rodinou bydlím,“ raduje se Klus, který má tak o práci v dubnu postaráno.

Filmové plány

První klapka padne už zítra a natáčení bude pokračovat i v květnu v prostředí krásných zámků v Mníšku pod Brdy a Jindřichově Hradci. Filmový štáb se vrátí také do skanzenů v Kouřimi a Přerově nad Labem, kde se točily některé scény původní pohádky. „Oproti prvnímu dílu teď točíme pro filmové plátno. Pohádka bude mít mnohem větší výpravu s novými kostýmy,“ slibuje režisér Macharáček. Premiéra je naplánována do kin na 9. prosince 2021.

Tajemství staré bambitky se vrací: Volné pokračování úspěšné pohádky zamíří do kin letos před Vánocemi

Video se připravuje ...

Nové tváře v příběhu...

Z Jakuba (Tomáš Klus) je král, z jeho Aničky (Kamila Janovičová) královna a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku (Valentýna Bečková). Ta nejraději tráví čas u milujícího dědečka Karaby (Ondřej Vetchý), který se rozhodl věnovat už jen hrnčířskému řemeslu.

Nezkušená královna Julie

Zlotřilí rádcové Lorenc (Jiří Lábus) a Ferenc (Miroslav Vladyka) byli vyhnáni z království, potloukají se po světě a hledají místo, kde by mohli znovu začít kout pikle. A mladá, nezkušená královna Julie (Veronika Khek Kubařová) ze sousedního království se stane vhodným nástrojem jejich pomsty. Že by nastal čas oprášit tajemnou bambitku, jež dosud ležela dobře ukrytá, a povolat na pomoc loupežníka Karabu?

Lábuse zneužili v reklamě na potenci! A krvavá jatka u Kluse doma

Video se připravuje ...

Podkoní Noid

Novou posilou je také Václav Noid Bárta, který se postará nejen o hudbu a písničky, ale zahraje si i podkoního Václava.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.