Meghan zná pohlaví miminka a… Krutý políček do tváře královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Meghan zná pohlaví miminka a… Krutý políček do tváře královny

Meghan Markleová a královna Alžběta II..
Meghan Markleová a královna Alžběta II.. (Reprofoto Youtube /CBS, archiv)

Meghan Markleová a princ Harry už prý znají pohlaví jejich druhého miminka. Podle Blesku je už také jasné to, že se známý pár rozhodne opět vykašlat na tradice královské rodiny a zrzavý princ tak znovu zklame královnu Alžbětu II..

Nastávající rodiče už vzhledem ke stádiu těhotenství vědí, zda se jim narodí holčička, nebo chlapeček. Fanoušci známého páru, ale i jejich odpůrci, jsou zvědaví, zda Meghan porodí Archiemu malého bratříčka, nebo malou sestřičku, ale také se nemohou dočkat toho, až slavná dvojice zveřejní jméno pro dalšího slavného potomka.

Podle informací je pomalu jisté to, že se Harry s Meghan rozhodnou opět nedodržet tradice královské rodiny a jejich dítě tak nezíská jméno po někom z živých či zesnulých členů britské monarchie. „Jsem si jistá, že ani jeden z nich necítí povinnost použít jakékoliv ze ‚standardních‘ královských jmen. A také jsem si jistá, že znají pohlaví potomka, neboť je to v LA běžná praktika,“ pověděla královská biografka Ingrid Sewardová pro list Daily Mail.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině. Video zde:

Video se připravuje ...

„Pro kluka by mohli vybrat Red, což je Redmond, Blue nebo Grey. U holčičího jména by se mohli inspirovat u květin – Daisy, Primrose, Violet nebo Ivy (Sedmikráska, Prvosenka, Fialka, Břečťan – pozn. red). Nedomnívám se, že půjdou ve šlépějích Gwyneth Paltrowové a dítě pojmenují po ovoci,“ doplnila. I kdyby se princovi a jeho ženě líbilo nějaké ze jmen, které nesl nebo nese člen královské rodiny, Meghan by ho pravděpodobně z principu zatrhla.



Přečtěte si
Milla
31. 3. 2021 • 00:50

Vsadím se že se to bude Diana Frances.Možná Diana Frances Spencer.Akorát to asi neudrží do 1.7.na Dianiny narozeniny.Jak se tak na Dianu oba dva pořád nesmyslně odvolávají.

rannirosa
5. 3. 2021 • 23:01

Meghan by se mela domluvit s mladou Stikovou na jmenu sveho potomka. Ta vzdy vybere zajimave jmeno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.