Vykradený český miliardář... ZMIZEL I VZÁCNÝ GOTTŮV OBRAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vykradený český miliardář... ZMIZEL I VZÁCNÝ GOTTŮV OBRAZ

Karel Gott nebyl jen zpěvák, ale i malíř.
Karel Gott nebyl jen zpěvák, ale i malíř. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Vzali mu cenný skvost! Miliardář Karel Janeček (47) postrádá erotický obraz Karla Gotta (†80), který v roce 2013 vydražil za 260 000 Kč. Zmizel mu při stěhování do nového bytu. Do pátrání se zapojila i pražská policie.

Vše se stalo už na podzim. Janeček měl obraz ze série Čas něžností, na němž jsou namalované ženy v intimní chvilce, mnoho let ve svém bytě. Z něho se ale loni stěhoval do nového. „Měli jsme ho uskladněný na novém místě, kde se dodělávaly věci. Když jsme na podzim minulého roku chtěli obrazy rozmístit, zjistili jsme, že tam tento bohužel není,“ řekl včera Janeček deníku Aha! s tím, že zmizely ještě i další věci.

Příležitost pro zloděje

Podnikatel si na rekonstrukci nového bytu najal dělníky a další lidi, kterým důvěřoval. Potenciálních zlodějů je tak několik. „Pořád se tam někdo pohyboval, měli tam práci,“ zdůraznil. Po obrazu nejprve pátral sám, teď se rozhodl požádat o pomoc i policii.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...

Zmizel ze skladu

„Ke krádeži došlo ze skladovacích prostor na pražském Smíchově. V případě, že máte informace týkající se odcizeného obrazu, současného vlastníka, nebo osoby, která obraz odcizila, informace prosím oznamujte na linku 158,“ řekl mluvčí policie Richard Hrdina, který včera společně s Janečkem předstoupil před novináře.

Dražba za Slavíkova života

Obraz ze série Čas něžností vydražil Janeček v roce 2013 v rámci 13. ročníku předávání Evropských cen Trebbia. „Vyjadřoval Gottův postoj k životu. Pro mě měl mnohem větší hodnotu, než je finanční částka,“ přiznal Janeček. Za obraz tehdy zaplatil 260 tisíc korun, nyní, po zpěvákově smrti, bude mít hodnotu daleko vyšší. Může jít až o 1,5 milionu korun.

Nešťastný miliardář Janeček: Ukradli mu Gottovy nahotinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
3. 3. 2021 • 06:25

Tak to bych asi nedal kdyby mi někdo čornul obraz , ještě k tomu erotický a nejhůř že by byl od samotného Karlíka!!!!

mbmb
3. 3. 2021 • 05:46

Bláboly píšete o tom chudáčkovi ! Dražba je že se vydrazi vázička v malé hodnotě ze sekáče za mio!!!! Je to jak když Andrejko pláče v přímém přenosu ,nepište blbosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.