Bouček má syna: Ve 40 letech poprvé tátou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bouček má syna: Ve 40 letech poprvé tátou!

Libor Bouček s manželkou Gabrielou
Libor Bouček s manželkou Gabrielou (Blesk:Czech News Center / Pavel Machan)

Narodil se mu vytoužený syn! Potřetí ženatý Libor Bouček (40) nejdřív 8 měsíců tajil těhotenství manželky Gábiny (29), teď si zase tři dny nechal jen pro sebe, že už je tátou. Radost novopečenému tatínkovi kazí jen jedna věc...

U příchodu svého prvního syna na svět chtěl samozřejmě být, a to se mu podle jeho slov splnilo. „Období́nového života. Počátek. To naše jaro začalo šestnáctého února sedm minut před desátou večer. Viděl jsem to. Intenzitu těch okamžiků plně̌nikdy nevystihnu. Ale bez nadsázky probudí́se v člověku nový́rozměr lásky. K mojí́ženě. K životu. A hlavně̌k němu“ vypsal se moderátor CNN Prima News ze svých pocitů na Instagramu. Mnohem víc pak prozradil svým kolegům z pořadu Nový den, kteří se s ním spojili přes Skype.

„Všechno dopadlo dobře. A já jsem v úterý večer zažil asi nejsilnější emoční vypětí, nad kterým člověk nemá kontrolu…“ popisoval s širokým úsměvem Bouček. Nebývale sdílný taky odhalil i to, jaké dostal jeho chlapeček jméno. „Jedno z nejkrásnějších je jméno, které nesl jeden z největších myslitelů dvacátého století. A když se dnes podíváme kolem sebe, tak tahle doba potřebuje především mozek, a proto se náš syn jmenuje Albert,“ řekl Libor v narážce na Alberta Einsteina (†76).

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě

Video se připravuje ...

Do porodnice už nesmí...

Kvůli přísným proticovidovým opatřením synka nemůže znovu držet v náručí. „Gábi i Albert jsou daleko. Jsou zakázané návštěvy. Najednou je to možná takovej oldschool, kterej bych mohl udělat, že bych vjel do areálu té porodnice a Gábinka by mi Alberta ukázala z okna. Takhle asi ukazovali nás, když jsme se narodili,“ posteskl si Bouček.

Gratulace kolegů

Patrik Hezucký (50), moderátor: „Moc gratuluji, kamaráde! Je to úžasné.“

Zorka Hejdová (30), moderátorka v 9. měsíci: „Budu na vás s kočárkem na tom Jiřáku čekat.“

Laďka Něrgešová (45), moderátorka: „Vítej, vytoužený!“

Andrea Růžičková (36), herečka: „Libore, slza mi ukápla! Těším se s váma!“

Lucie Křížková (36), moderátorka: „Táta – to je, viď! Moc gratuluji! A přeji celé rodině pevné zdraví.“

Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.