Dýka do zad Dary: Tohle Rytmus opravdu řekl?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dýka do zad Dary: Tohle Rytmus opravdu řekl?!

Rytmus s jeho láskou Jasminou a Dara Rolins.
Rytmus s jeho láskou Jasminou a Dara Rolins. (Instagram, archiv)

Fanoušci Dary Rolins (48) jsou opět vzteky bez sebe. Raper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský (44), totiž znovu pošpinil vztah s jeho bývalou partnerkou a známou zpěvačkou. Co přesně udělal?

Manželce Jasmině (31) vyznal lásku a už po několikáté tím potopil bývalou přítelkyni Daru Rolins. Jeho slova o bývalé moderátorce SuperStar totiž znovu zapříčinily to, že to vypadá, jako kdyby slovenskou divu vlastně nikdy nemiloval a až teprve s Alagičovou poznal, co to je láska a porozumění. Ačkoliv je Dara bez nového partnera spokojená a po Rytmusovi určitě nesmutní, taková vyjádření určitě dokážou zamrzet i po letech od rozchodu.

Vyznání lásky

„Ona je můj každodenní Valentýn. Život před ní byl víc o mých vlastních zájmech a mojí cestě… Od té doby, co jsem ji potkal, dostal můj život nový rozměr, jak žít naši cestu a hlavně názor, který si budu pamatovat do konce života – nebýt zamilovaný pouze na začátku,“ napsal podle extra.cz na sociální síti Vrbovský ke snímku s manželkou.

Co je ve vztahu nejdůležitější? 

„Její bytí, osobnost a pohled na život mi nastavily velké zrcadlo, co je pravý život… Jsem šťastný a vděčný, že tě mám, že jsem tě potkal a že jsme rodina,“ vyznal se hudebník Alagičové, která mu v roce 2019 porodila syna Sanela. Zatímco Rytmus laškoval na Valentýna s jeho brunetkou, Rolinsová slavila svátek zamilovaných s dcerou Laurou (13). Tu počala se zpěvákem Matějem Homolou ze skupiny Wohnout.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
18. 2. 2021 • 19:53

Ale, no – vždyť se dá prědpokládat, že tam byla s Homolem nějaká romantika v komunikaci.. Dara, i když púsobí, že nemá problém s předváděním své nahoty, bere to jako svoji práci a zřejmě chce být i v tom profesionálka. I když by to dělat nemusela.. Ve skutečnosti podle mne má nějaké city a snad vztah pro ni není jen o sexu.. Ten Ondřej svúj výrok ale řekl jinak: „Dal bych život za...“ Já jsem si přesně vzpomněla až po napsání příspěvku. A zapamatovala proto, nebo mi to přišlo zábavné – nevím nevím, jestli by skutečně dal ten svúj život za... Tolik k tomu – řeči chlapa ohledně jeho vztahu k někomu, nebo při svádění ženy – není moudré brát vždycky vážně..

lekno
17. 2. 2021 • 16:35

Moc dlouhý valentínsky projev od Rytmuse.. Pro lepší reklamu ale stačilo snad méně slov. Například takový originální výrok od „básnika“ Ondřeje K.. : „Zemřel bych pro sex s Haničkou !“ To je něco, co si zapamatuje nejen jeho vyvolená ! Myslím, že Dara již nějaký ten čas nežije svúj život “Čekáním na Patrika..“ Možná má již v hledáčku někoho, kdo ji přitahuje daleko více..

yarda
17. 2. 2021 • 09:48

Můj příspěvek by určitě porušoval zákony ČR nebo pravidla této diskuse, tak jsem ho raději ani nenapsal.

Alva
16. 2. 2021 • 20:12

17.04-👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.