Dara Rolins kápla božskou: Takto podvádí stárnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins kápla božskou: Takto podvádí stárnutí!

Dara šla s pravdou ven!
Dara šla s pravdou ven! (blesk)

Ačkoli na sobě zpěvačka Dara Rolins (48) pořádně dře, stáří nezastaví. Rozhodla se ho tedy alespoň zpomalit a na rozdíl od některým známých tváří nemá problém své estetické úpravy přiznat.

Dara Rolins je žena, která se stále udržuje v dobré kondici. Pandemie ale ovlivnila i jI – před ní jezdila z vystoupení na vystoupení a spoustu času trávila na cestách. Pohybu se však věnovala vždy stejně – od cvičení jógy až po tanec, který je nedílnou součástí jejích hudebních klipů či samotných koncertů. V umělecky omezené době ale nestrádá. Zdrojem peněz se staly instagramové spolupráce se známými značkami a více volného času využila k tomu, aby trávila čas se svou dcerou Laurou.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

Díky volnějšímu pracovnímu režimu, co se pěvecké kariéry týče, tak má Rolins možnost se o sebe více starat. Skvělému vzhledu nepomáhá pouze pravidelný pohyb a vyvážená strava, ale i estetické zákroky, které nemá potřebu zatajovat. Dara již přiznala plastiku prsou, jak uvedl web plus7dni.pluska.sk, aplikaci botoxu mezi obočí a nedávno se rozpovídala i o úpravě nosu kvůli problémům s nosní přepážkou. Tento zákrok však musela podstoupit víckrát – ten poslední byl proveden v ukrajinské klinice v Kyjevě. Jak už Aha! před časem informovalo, někteří fanoušci ji přestávají poznávat. Na druhou stranu však oceňují zpěvaččinu upřímnost.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.