Nepoznávaly se! Tyto herečky hořce litují svých plastik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nepoznávaly se! Tyto herečky hořce litují svých plastik

Courtney Cox
Courtney Cox (profimedia.cz)

Honba za věčným mládím se leckdy nemusí vyplatit. Své o tom ví i spousta známých tváří, které podstoupily zákroky, jimiž se tak úplně chlubit nemohou. Kdo estetických úprav lituje?

Ve snaze vylepšit svůj vzhled mnohdy platí, že se představa o zdařilém zákroku spíše rozchází s reálným výsledkem. Jaké herečky na to doplatily? „Nechala jsem si napíchat rty, ale vypadalo to hrozně uměle. Ten vzhled se mi vůbec nelíbil. Naštěstí se to asi za 4 měsíce samo vstřebalo a moje rty jsou zase normální," cituje web eXtra.cz americkou herečku a zpěvačku Jessicu Simpsonovou (40). Ta se nicméně poučila a další úpravy raději nepodstoupila. Některé ženy ale na následky svých ukvapených rozhodnutí nemyslí, a později tak litují. „Kdybych jen tušila, že implantáty mohou ovlivnit produkci mateřského mléka, nikdy bych si je nenechala udělat," řekla Tori Spelling (47) alias Donna z Beverly Hills.

Takhle dnes vypadá Monika z Přátel! Lituji svých plastik!

Video se připravuje ...

V některých případech estetické zákroky spíše podpoří stárnutí, než aby ho odvrátily, jako je tomu u herečky Courtney Coxové, které ztvárnila Monicu v seriálu Přátelé. Ta se rozhodla výplně rozpustit, přesto své původní rysy zpět nezíská. I tak se zdá býti spokojená. „Konečně zase vypadám jako já," přiznala Coxová. Že přestávala poznávat samu sebe, potvrdila i Cameron Diazová (48). „Obličej mi to změnilo natolik, že to vypadalo fakt divně. Raději bych se sledovala, jak přirozeně stárnu, než vidět obličej, který vypadá, že mi ani nepatří," prozradila americká herečka.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.