První prohlášení Přátel ke skonu Perryho: Dejte nám čas truchlit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

První prohlášení Přátel ke skonu Perryho: Dejte nám čas truchlit

Speciál pro HBO Max byl poslední šancí vidět tuhle partu kompletní.
Speciál pro HBO Max byl poslední šancí vidět tuhle partu kompletní. (profimedia.cz)

Smrt hvězdy Přátel Matthewa Perryho (†54) otřásla Hollywoodem. A zamávala i s jeho seriálovými kolegy, kteří potřebovali přes dva dny, než zformulovali první základní prohlášení ke ztrátě Chandlera.

Po zdrcující zprávě o smrti kolegy, jehož našli v sobotu bez známek života ve vířivce u jeho vily, potřeboval zbylý kvintet trochu času, aby zpracoval šok. Do společného prohlášení Rachel (Jennifer Anistonová, 54), Monica (Courteney Coxová, 59), Phoebe (Lisa Kudrowová, 60), Joey (Matt LeBlanc, 56) a Ross (David Schwimmer, 56) vsadili očekávané smuteční větičky:

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí!

Video se připravuje ...

„Všichni jsme tak naprosto zdrceni ztrátou Matthewa. Byli jsme víc než jen herečtí kolegové. Jsme rodina!“ stojí ve strohém komuniké, v němž přiznávají, že jen těžko hledají slova: „Je toho tolik, co bychom mohli říct, ale právě teď si dáme chvíli na truchlení a zpracování této nepochopitelné ztráty. Časem řekneme víc, až toho budeme schopni. Prozatím jsme v myšlenkách a s láskou s Mattyho rodinou, jeho přáteli a všemi, kdo ho měli rádi po celém světě.“

Roky se báli

V obavách o Perryho (†54), herce bojujícího celoživotně s alkoholem a závislostmi na prášcích a drogách, přitom žili dlouhé roky. Jeho bývalá láska a dlouholetá kamarádka Jennifer Anistonová třeba už v roce 2004 na videu emotivně pláče, když mluví o Matthewovi. Zhroucená v slzách hovoří o drsné cestě, na kterou se Perry svým životním stylem dostal, i obavě, jak dlouho bude ještě žít.

Úvodní znělka k seriálu Přátelé: The Rembrandts - I'll be there for you

Video se připravuje ...

Ostatně právě ona sehrála stěžejní roli při záchraně jeho života. Anistonová ho během natáčení seriálu (sám přiznal, že tři sezony si vůbec nepamatuje...) natvrdo konfrontovala s faktem, že se ví o jeho silné závislosti na drogách a alkoholu a měl by se jít léčit. Jen na její nátlak nastoupil na svůj první odvykací kúru.

To ještě netušili, že si ji v dalších letech ještě 13x zopakuje... I ostatní kolegové se obávali dne, kdy uslyší zdrcující, ale zřejmě nevyhnutelnou zprávu. A stejně jim rozervala srdce a srazila do kolen. „Nikdo se nikdy nevypořádal ani s pomyšlením, že bychom ho mohli ztratit,“ řekla Anistonová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.