Záhadná smrt ve vířivce! Hvězdě Přátel bylo 54 let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Záhadná smrt ve vířivce! Hvězdě Přátel bylo 54 let

Kultovní seriál Přátelé se vrací!
Kultovní seriál Přátelé se vrací! (Profimedia.cz)

Náhle zemřel herec Matthew Perry (†54), který se proslavil především rolí Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Údajně se měl utopit ve své vířivce.

Skutečná příčina smrti stále není potvrzená a vyšetřuje se, nicméně policisté nemají podezření na cizí zavinění. Losangelští hasiči přijali volání na krizové lince v 16:07 hodin a poté okamžitě vyjeli. Bohužel, herci už nebylo pomoci. Zatím není známo, jak dlouho před příjezdem záchranářů ve vířivce ležel a jak vůbec došlo k jeho kolapsu.

Tato tragická zpráva otřásla celým filmovým světem. K Perryho smrti se vyjádřila také stanice Warnes Bros. „Jsme neuvěřitelně zarmouceni předčasným odchodem Matthewa Perryho. Svým dokonalým načasováním vtipů a břitkým humorem přinesl tolik radosti stovkám milionů lidí po celém světě. Jeho odkaz bude žít dál pro nespočet generací,“ zveřejnila reakci společnost NBC Entertainment, která vysílala seriál Přátele.

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí!

Video se připravuje ...

Mimo legendární seriál se Matthew objevil také v komedii Můj soused zabiják nebo v romantickém filmu Jen blázni spěchají. I když byl herec velkým komikem, i on měl své démony – dlouho bojoval se závislostí na drogách a alkoholu. Jeho rodina ani kolegové ze seriálu Přátelé se k této smutné zprávě zatím nevyjádřili.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.