Nové přiznání Chandlera z Přátel: Kvůli chlastu byl impotentní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Nové přiznání Matthewa Perryho (53) z Přátel: Kvůli chlastu byl impotentní

Matthew Perry otevřeně hovoří o svých závislostech.
Matthew Perry otevřeně hovoří o svých závislostech. (profimedia.cz)

Mohl mít kteroukoli ženu, na kterou by si ukázal, ale sexuální život Matthewa Perryho (53) neboli Chandlera ze seriálu Přátelé zcela zničil alkohol! Jako muž byl dlouho nemožný!

Ve svém novém, mimořádně upřímném životopise »Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih« přiznal, že pil už od svých 13 let, což mu již od útlého věku přineslo problémy s erekcí! Perry se rozepsal o marných pokusech přijít o panictví. Dával si aspoň šest piv na kuráž, a tak není divu, že toho v posteli moc nepředvedl. Nespojil si to ale s alkoholem, myslel si, že je zkrátka impotentní. „Dlouhou dobu jsem si myslel, že můj penis nefunguje,“ uvádí Perry.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...

Měkký a zlomený

Ve věku 18 let, kdy ještě žil v kanadské Ottawě, začal randit s Triciou Fisherovou (dnes 53), nevlastní sestrou slavnější Carrie Fisherové (†60), obdivované princezny Leii ze Star Wars. S tou také poprvé »zaskóroval«! Ani to ovšem neproběhlo s hlavou hrdě vzpřímenou... „Nic nefungovalo. Nic... Znovu zděšený jsem opustil milující náruč Tricie a nahý se zhroutil v bytě na židli. Seděl jsem tam, měkký a zlomený, rukama jsem si kryl klín jako jeptiška na odpolední bohoslužbě. Ze všech sil jsem se pokoušel zakrýt své rozpaky a možná i slzu…“ líčí Perry sugestivně v knížce.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...

Dvě minuty slávy

Přítelkyně ho ale v jeho neštěstí nenechala. „Přistoupila ke mně, vzala mě za ruku, odvedla mě zpět do postele, položila mě a… Celé dvě minuty slávy!“ V dalších letech z Perryho trosku dělaly léky a fet, ale co je čistý, prý je s jeho mužností vše v pořádku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.