Tajemství Chandlera ze seriálu Přátelé: Chodil s megahvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Chandlera ze seriálu Přátelé: Chodil s Julií Robertsovou!

Matthew Perry otevřeně hovoří o svých závislostech.
Matthew Perry otevřeně hovoří o svých závislostech. (profimedia.cz)

Představitel Chandlera ze seriálu Přátelé Matthew Perry (53) přichází na trh s biografickou knihou, v níž otevírá nejbolestnější kapitola života: Jak si ničil život a zdraví alkoholem a drogami anebo jak nechal plavat možná životní lásku: Julii Robertsovou (54)!

Perry ve svých memoárech prozradil, že jejich románek začal poté, co byla v roce 1995 Julia oslovena, aby se objevila v Přátelích. To bylo pět let poté, co kráska s oslnivým úspěvem zazářila jako Pretty Woman a právě se rozvedla s prvním manželem Lylem Lovettem (64).

3 měsíce námluv...

Mělo se za to, že se herečka producentům zavázala pod podmínkou, že její hostující postava bude nějak spojená s Chandlerem Bingem! Tvůrci Přátel na něj tedy naléhali, aby Julii kontaktoval osobně. Chandler jí poslal tři tucty rudých růží a kartičku s textem: „Jediná věc, která je víc vzrušující než vyhlídka na společné natáčení, je, že mám konečně záminku poslat ti květiny.“ Juliin souhlas hrát ve speciální epizodě druhé série Přátel podnítilo hlavně to, co Perry sám popisuje jako „ t ř íměs í č n í námluvy prostřednictvím každodenních faxů“. E-maily přece jen tehdy nebyly samozřejmostí jako dnes a Julia v té době točila ve Francii.

...2 měsíce vztahu

Když natáčení epizody začalo, už byli pár. Jejich láska ale skončila už po dvou měsících! Perry byl tehdy značně nejistý, a jak popisuje ve své knize »Přátelé, milenky a velká děsivá věc«, raději osl nivou Julii opustil. „Randit s Julií na mě bylo příliš. Byl jsem si jistý, že se se mnou rozejde. Nestačil jsem na ni,“ přiznává Chandler nízké sebevědomí. „Nikdy jsem se jí nemohl nabažit. Byl jsem zlomený. Takže místo toho, abych čelil nevyhnutelné agonii z její ztráty, s krásnou a skvělou Julií jsem se rozešel...“ lituje.

Ukázka ze seriálu Přátelé - Vánoční pásovec

Video se připravuje ...

Alkohol, opioidy, odvykačky...

Perry v životopise rovněž přiznal, že už v mládí propadl alkoholu a opioidům. A to v takové míře, že sotva přežil!

  • Alkohol poprvé ochutnal ve 13 letech
  • Bral až 55 tablet vicodinu denně!
  • Na odvykačkách byl 15krát, utratil za ně v přepočtu 230 milionů korun!
  • Podstoupil 14 operací žaludku.
  • Dva týdny byl v kómatu.
  • 9 měsíců měl vývod a zhubl až na 58 kg.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.