Expřítelkyně k úmrtí Perryho (†54): Všechno bylo jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Expřítelkyně k úmrtí Perryho (†54): Všechno bylo jinak!

Bývalá partnerka Matthewa Perryho promluvila...
Bývalá partnerka Matthewa Perryho promluvila... (Profimedia, instagram, facebook)

Nečekané a tragické úmrtí oblíbeného herce Matthewa Perryho (†54) je stále zahaleno nejedním tajemstvím. Poslední příspěvky, které herec sdílel na svém instagramovém profilu, se stávají předmětem konspiračních teorií. Tomu, že by k utopení ve vířivce došlo nešťastnou náhodou, nechce věřit ani jeho bývalá přítelkyně Kayti Edwardsová (47).

Dosud není jasné, co stojí za předčasným odchodem herce, jenž ztvárnil Chandlera Binga v oblíbeném seriálu Přátelé. Jak napsal americký server E! News, první výsledky pitvy neprokázaly přítomnost pervitinu či fentanylu v těle. Zatím ale nebyly provedeny podrobnější toxikologické testy a jeho smrt je stále předmětem vyšetřování. 

Fanoušci Matthewa Perryho se scházejí před barákem ze seriálu Přátelé

Video se připravuje ...

Kdo je Mattman?

Perry o sobě ve svých posledních příspěvcích hovořil jako o Mattmanovi, tedy alter egu inspirovaném komiksovým Batmanem, což byla jeho oblíbená fiktivní postava. Někteří fanoušci a čtenáři jeho autobiografie, kde herec o Batmanovi rovněž píše, věří, že Matthew Perry tuto přezdívku používal ve chvílích, kdy si připadal ztracený a volal o pomoc. Podle šéfredaktorky amerického společenského týdeníku PEOPLE Wendy Naugleové mělo slovo „Mattman“ v jeho posledních příspěvcích referovat o novém projektu, na kterém Perry pracoval. „Psal menší scénář, odtud pochází reference ‚Mattman‘, kterou sdílel na svém instagramu,“ cituje Naugleovou server Today.

Něco na tom nesedí

Zcela jinou teorii o Mattmanovi má jeho někdejší přítelkyně Kayti Edwardsová (47). „Ta věc s Mattmanem nebyla něco, co dělal, když byl střízlivý. Mattman vyšel ven, když nebyl střízlivý a cítil se tak nějak neporazitelný,“ myslí si Edwardsová, jak napsal web TN CZ. Kayti nevěří, že v Perryho skonu nehrály roli drogy, tím spíš, když o sobě v posledních dnech před smrtí hovořil jako o Mattmanovi. „Je spousta věcí, které mi nesedí. Nevěřím, že se jen tak utopil ve své vířivce. Znám Matthewa a vím, že by se jen tak neutopil. Myslím, že v týdnu, který tomu předcházel, si mohl vzít nějaké prášky,“ konstatovala.

Matthew Perry poslední dny před smrtí zaplnil svůj profil s odkazy na Batmana.

Ačkoli s ním chodila pár měsíců, zažila s Perrym i jeho horší momenty, během nichž měla o herce strach. „Odcházela jsem domů a modlila se: 'Prosím, Bože, nenech ho zemřít.' Když mi druhý den ráno zavolal, tak jsem Bohu děkovala. Byl pro mě hrozný pocit nechat svého přítele v tomto stavu a přemítat, jestli zemře,“ vzpomínala Kayti, kterou smrt Perryho velmi zasáhla. Ani ona ale nezná pravou podstatu jeho vnitřních démonů, kvůli nimž se stal závislým. „Bojoval s něčím velmi hlubokým. Nezdá se, že by byl problém v jeho dětství. Měl dobré dětství, rodiče ho milovali, měl skvělé sourozence,“ dodala Edwardsová s tím, že tajemství svých niterních potíží si odnesl do hrobu.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.