Milostný život tragicky zesnulého Chandlera (†54) z Přátel: Všechny jeho lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Milostný život tragicky zesnulého Chandlera (†54) z Přátel: Všechny jeho lásky!

Matthew Perry a Courtney Cox
Matthew Perry a Courtney Cox (﷯Foto Profimedia.cz)

Věčný starý mládenec, tak by se dal charakterizovat v neděli zesnulý herec Matthew Perry (†54). Chandler z Přátel se sice nikdy neoženil, ale jeho seznam bývalek čítá ty nejslavnější jména Hollywoodu. Zde jsou ta nejznámější.

Rachel ho odmítla!

Už od natáčení Přátel se projevila jeho slabost pro herečky. Na první pohled u něj přeskočila jiskra k Jennifer Anistonové (54). Perryho kolegyně natolik uchvátila, že jí okamžitě pozval na rande, ale dostal košem. Herec se ovšem nevzdával a hereččino srdce se dál snažil získat. „Když se ohlédnu zpět, dochází mi, že si kvůli tomu musela myslet, že jí mám rád až příliš nebo špatným způsobem,“ napsal Perry ve svých pamětech. Přiznal, že Anistonové odmítnutí musel dlouho zpracovávat a začátky natáčení seriálu tak pro něj byla hotová muka.

Julie Robertsové se sám vzdal!

Na romantická gesta si Perry potrpěl i u další hvězdné kolegyně, kterou naháněl. S Julii Robertsovou (56) mu to ale vyšlo! Románek s Pretty Woman popsal jako ohnivý a začal jak jinak než v seriálu Přátelé, kde si Robertsová zahrála v jednom díle. Jenže hercova nedůvěra v sebe sama poslala slibný vztah do kytek. O tři měsíce později se s herečkou raději rozešel. „Byl jsem si jistý, že se se mnou rozejde, protože pro ní nikdy nebudu dost dobrý!“ svěřil se herec.

Plavčice a ty další...

Nejen v sitcomu Přátelé, ale i ve skutečnosti byl Perry fanouškem seriálu Pobřežní hlídka a často o vnadných záchranářkách obdivně vtipkoval. S Yasmine Bleethovou (55) neboli plavčicí Caroline se třeba snažil zapomenout na Julii, ale i tu po krátké aférce nahradil další herečkou Neve Campbellovou (50) známou z hororu Vřískot a opět se jednalo o krátkodobé vzplanutí. Opravdu vážný a dlouhodobý vztah poprvé navázal až s Maeve Quinlanovou (58) z nekonečného seriálu Báječní a bohatí, se kterou chodil přes rok. S další herečkou už mu vztah vydržel přeci jen déle. S hvězdou filmu Protivný sprostý holky Lizzy Caplanovou (41) chodil šest let, což byl jeho nejdelší vztah. Ale i ten ztroskotal a seriálový Chandler Bing zůstal sám.

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí!

Video se připravuje ...

16 let tajně miloval Moniku!

Na seriálovou Rachel to zkoušel marně, tak si pak našel jinou oblíbenkyni: Moniku neboli Courteney Coxovou (59)! S tou v seriálu hráli manžele, což je sblížilo natolik, že si herec na svou kolegyni myslel a doufal, že po ukončení natáčení seriálu jejich přátelství přeroste v něco víc, což se nestalo. A že ji tajně miloval jí navíc nikdy pořádně neřekl!

Jediné zásnuby si ani nepamatoval!

Jen jednou v životě byl Perry zasnoubený, a to s literární manažerkou Molly Hurwitzovou (32). Jenže sám herec vůbec netušil, že by kdy svou holku o ruku požádal. Když byl v roce 2020 zase na odvykačce, cítil strach, že zůstane během covidu úplně sám. „Požádal jsem ji o ruku, sjetý (substituční drogou - pozn.) jako drak,“ překvapil Perry, který dokonce zdrogovaný léky poprosil o požehnání její rodinu. Šok přišel ve chvíli, kdy se vrátil domů střízlivý a zjistil, že se má ženit! „Pomalu jsem si začínal uvědomovat, že jsem zasnoubený, žiju se ženou a dvěma psy. Na nic z toho jsem nebyl připravený,“ vysvětluje důvod rozchodu.

Gwyneth svedl u potoka

Ještě než ho proslavili Přátelé, jeho srdce zahořelo pro oscarovou herečkou Gwyneth Paltrowovou (51). Ta zavzpomínala na kouzelné léto roku 1993, během kterého se spolu chodili koupat do potoka a hlavně na epickou líbačku, kterou jí Perry ohromil tak, že na ni nemůže zapomenout ani po 30 letech. S další filmovou hvězdou, herečkou Heather Grahamovou (53) z filmu Pařba ve Vegas prožil milostnou epizodku, aby jí vzápětí nahradil Lauren Grahamovou (56) z Gilmorových děvčat.

Jak se Joey učil francouzsky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.