Dornan (41) z 50 odstínů šedi v nemocnici: INFARKT? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dornan (41) z 50 odstínů šedi v nemocnici: INFARKT?

Jamie Dornan
Jamie Dornan (profimedia.cz)

Na tuhle dovolenou herec známý z filmové série Padesát odstínů jen tak nezapomene! Jamie Dornan (41) musel být hospitalizovaný v portugalské nemocnici poté, co se u něj projevilo podezření na infarkt.

Dovolená v Portugalsku se pro Jamieho Dornana a jeho kamaráda, moderátora Gordona Smarta (43), proměnila v noční můru. Po příjezdu si ještě užívali, čtyřiadvacet hodin nato ale dvojice čelila symptomům infarktu. „První den jsme se skvěle bavili, hráli jsme golf, šli ven, měli spoustu vína a pak jsme přešli na espresso maritini,“ cituje server Mirror Gordona. „Každopádně druhý den jsme hráli golf, bylo nám opravdu mizerně a já začal cítit brnění v levé dlani a šimrání v ruce. Jsem synem praktického lékaře, takže jsem si hned řekl, že to jsou příznaky infarktu,“ popisoval děsivou příhodu Dornanův kamarád Gordon.

Ačkoli doktoři nejprve zvažovali vedlejší účinky alkoholu, kterému pánové první večer holdovali, nakonec se ukázalo, že za znepokojující příznaky mohlo něco docela malého a na první pohled neškodného – housenka.

„Ukázalo se, že jsme se otřeli o chlupatou housenku a měli velké štěstí, že jsme vyvázli živí,“ překvapil příčinou zdravotních neduhů Gordon. Drobné chloupky housenky bourovčíka jižního obsahují dráždivou bílkovinu thaumetopoein, která může způsobit bolest kůže, podráždění očí, vyrážku a ve vzácných případech alergické reakce.

Švihák Dornan si po sexu a nacistickém odboji zkusil horror!

Video se připravuje ...

Jakmile se Gordon vrátil na hotel, uviděl hollywoodského herce připojeného ke zdravotnímu přístroji, jelikož i on zaznamenal stejné příznaky. „Gordone, asi 20 minut poté, co jsi odešel, mi znecitlivěla leva ruka a pravá i levá noha a skončil jsem v sanitce,“ cituje Dornana jeho kamarád Gordon Smart.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.