Joaquin Phoenix a Lady Gaga na plakátu: Hele je, padouchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Joaquin Phoenix a Lady Gaga na plakátu: Hele je, padouchy!

Lady Gaga a Joaquin Phoenix v pokračování Jokera
Lady Gaga a Joaquin Phoenix v pokračování Jokera  (profimedia.cz)

Superpadouška Harley Quinn v podání slavné zpěvačky Lady Gaga (38) se oddává v taneční kreaci lásce, psychopatickému klaunovi Jokerovi, jehož ztvárňuje herec Joaquin Phoenix (49). Nový plakát studia Warner Bros. láká na film Joker: Folie à Deux (Joker: Bláznovství ve dvou), který má vtrhnout do kin už letos v říjnu.

Jde o pokračování snímku Joker z roku 2019. Už v tom si zahrál v hlavní roli Phoenix a vysloužil si za to dokonce Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli! Film byl natočen na motivy komiksů vydavatelství DC Comics o Batmanovi, jehož je Joker, kriminální psychopat a génius se zvráceným smyslem pro humor, úhlavním nepřítelem.

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se stává Jokerem 

Video se připravuje ...

Harley je vystudovaná psychiatrička, z níž se díky lásce k Jokerovi stane sociopatka. Na aktuálním plakátu se Joker objevuje ve smokingu a Harley Quinn s ním tančí v elegantních bílých šatech. Plakát láká na oficiální trailer, který má být zveřejněn již za týden.

PŘEMĚNÍ TO V MUZIKÁL?

Režie pokračování úspěšného snímku se opět ujal Todd Phillips (53). Podle nejrůznějších spekulací by film měl být koncipován na rozdíl od svého předchůdce jako muzikál, čemuž by obsazení zpěvačky Lady Gaga do jedné z hlavních rolí odpovídalo. Ostatně, i ona je držitelkou Oscara za nejlepší píseň k filmu, za skladbu Shallow pro film Zrodila se hvězda (2018).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.