Sbohem, Carol... S rakovinou se rvala 23 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sbohem, Carol... S rakovinou se rvala 23 let!

Suzanne Somers zemřela.
Suzanne Somers zemřela.  (profimedia.cz)

Herečka Suzanne Somersová (†76) alias Carol ze sitcomu Krok za krokem podlehla agresivní formě rakoviny prsu. S nemocí bojovala v několika fázích už od roku 2000…

Herečka zemřela jen den před 77. narozeninami. Její nejbližší v čele se životní láskou a dlouholetým manželem při ní stáli do poslední chvíle. „Suzanne Sommersová zemřela v neděli 15. října v časných ranních hodinách. Přežila 23 let boje s agresivní rakovinou prsu,“ stojí v úvodu prohlášení rodiny. Poslednímu útoku čelila od léta, přesto statečně.

„Čas od času se rakovina objeví znova, abych ji zase porazila. V boji proti ní jsem použila nejlepší alternativní i konvenční léčbu. Není to pro mě nic nového. Vím, jak si obléct svou bojovou výstroj a porvat se s ní, protože jsem bojovník,“ informovala koncem července.

Po deseti týdnech se ale na jejích sociálních sítích objevilo oznámení nejsmutnější. Tentokrát už nedostala šanci zvítězit. Na poslední cestu ji vyprovodil manžel Alan Hamel (87), syn z prvního manželství Bruce (57) a další její nejbližší. „Rodina se sešla, aby 16. října oslavila její 77. narozeniny. Místo toho budou slavit její mimořádný život a chtějí poděkovat milionům fanoušků a následovníků, kteří ji velmi milovali,“ stojí dále v prohlášení. Vroucně Suzanne miloval hlavně manžel Alan, jenž jí ještě stihl těsně před smrtí věnovat romantický dárek.

Ručně psané vyznání lásky zabalené do lístků jejích oblíbených pivoněk. Zřejmě tušil, že jí už mnoho času nezbývá, a tak jí dal list přečíst už den před jejími narozeninami. „Pláču, když myslím na své city k tobě,“ vyznal Suzanne nehynoucí lásku Alan. Ona pak prý spokojeně usnula a v průběhu noci vydechla naposledy... Rodina plánuje soukromý pohřeb v průběhu tohoto týdne.

Život Patricka Swayzeho (†57)

Video se připravuje ...

Světová sláva za pár zářezů

● Suzanne se stala celosvětovou celebritou, ačkoli je její filmografie poměrně chudičká a vedle epizodních rolí je v ní vlastně jen pár významnějších projektů:

● Na přelomu 70. a 80. let ji proslavilo celkem 100 dílů seriálu Three’s Company (1977 – 1984), komedii o partičce spolubydlících, kde měla roli potrhlé blondýny. Vyrazili ji, když si řekla o navýšení gáže ze 30 na 150 tisíc dolarů za díl!

●Tento úspěch jí ale přihrál koncem 80. let 44 epizod seriálu Ona je šerif a nakonec 7leté angažmá v seriálu Krok za krokem. V něm nezapomenutelně hrála ovdovělou matku tří dětí Carol, která se dá dohromady s rozvedeným Frankem Lambertem (Patrick Duffy, 74) a vytvoří mimořádně vtipnou domácnost, v níž žijí s celkem sedmi ratolestmi! Seriál se těšil vysoké popularitě v mnoha zemích včetně Česka, kde bývá reprízován dodnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.