Courteney Coxová neboli Monica z Přátel: Hádka s dcerou na letišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Courteney Coxová neboli Monica z Přátel: Hádka s dcerou na letišti!

Courtney nakonec situaci uklidnila
Courtney nakonec situaci uklidnila (Foto Profimedia.cz)

Vztahy matek s dcerami dokážou být pěkně třaskavé. Herečka Courteney Coxová (59) na vymodlenou dceru čekala přes pět let, než se ji podařilo s tehdejším manželem Davidem Arquettem (52) počít, a tak jediné dcerunce ledacos odpustí. Jako třeba když na ni Coco (19) začne křičet uprostřed letištní haly v daleké cizině!

Není známo, co slečnu rozvášnilo po příletu do Londýna až tak, že živě gestikulovala a prstem ukazovala na svou matku, která jen mlčky se smutkem v očích přihlížela. Citlivá představitelka Moniky počkala, než Coco dokončí emocionální výstup, a pak jí láskyplně objala a utišila.

Ukázka ze seriálu Přátelé - Vánoční pásovec

Video se připravuje ...

Trápení s miminkem

Hollywoodská hvězda se nedávno svěřila, že natáčení seriálu Přátelé pro ni bylo v období, kdy se snažila otěhotnět, opravdu těžké. „Vzpomínám si, jak jsem jednou potratila a Rachel v seriálu právě rodila. Panebože, bylo to hrozné, když jsem musela být vtipná,“ prozradila Coxová.

Takhle dnes vypadá Monika z Přátel! Lituji svých plastik!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.