Setkání po 17 letech: Přátelé jim hodili miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Setkání po 17 letech: Přátelé jim hodili miliardy!

Přátelé zase spolu.
Přátelé zase spolu. (HBO)

Na tohle dostaveníčko čekali fanoušci dlouhých 17 let! Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey a Ross znovu usedli v newyorském bytě, aby zavzpomínali na kultovní seriál Přátelé, který z nich během 236 epizod udělal nejenom hvězdy, ale i boháče!

Společnou premiéru před kamerou si herci odbyli ještě jako neznámé tváře z ulice v září 1994. Během let se však ze seriálu stal jeden z nejúspěšnějších televizních projektů z přelomu století. A z herců? Z těch byly rázem celebrity světového formátu, čemuž tehdy odpovídala i jejich gáže... Poslední epizodu desáté série v květnu 2004 sledovalo jen v Americe přes 52 milionů diváků. A jenom za tenhle jeden jediný díl vyinkasoval každý z nich přes 20,6 milionu korun! Zadarmo se samozřejmě šestice »Přátel« nesešla ani ve speciální epizodě s podtitulem Zase spolu, která je od včerejška k vidění na platformách HBO Max a HBO Go. Vyplatili jim prý za ni skoro 62 milionů korun! Celkové majetky herců pak pro britský deník The Sun odhadla finanční odbornice Gemma Godfreyová. A jak si hlavní hvězdy seriálu stojí? Inu, posuďte sami...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

Video se připravuje ...

Ukázal se tam i Pitt!

Ve speciální epizodě se objevila řada známých hostů. Kromě Davida Beckhama (46), Justina Biebera (27), Reese Witherspoonové (45), Lady Gaga (35) či Cindy Crawfordové (55) se tam probíral i Brad Pitt (57), který si v Přátelích zahrál v roce 2001. „Pan Pitt byl úžasný,“ vzpomínala na něj s láskou exmanželka Jennifer Anistonová. „Fantastický,“ přidala obdivně i Lisa Kudrowová.

Vyhrál děti

Mimochodem, Pitt je velký vítěz posledních dní – soud čerstvě odmítl obvinění, že ubližoval dětem, a smí se tedy podílet na výchově šestice ratolestí (3 vlastní, 3 adoptované), které má s herečkou Angelinou Jolieovou (45). Ta je žádala do výhradní péče.

MONICA
Courteney Coxová (56)
3,1 mld. Kč
Objevila se v seriálech Moderní rodina, Scrubs: Doktůrci, Město žen nebo v kultovní hororové sérii Vřískot.

RACHEL
Jennifer Anistonová (52)
6,3 mld. Kč
Za filmy inkasuje kolem 120 mil. Kč. Další miliony vydělala kontraktem se značkou Living Proof vyrábějící vlasovou kosmetiku.

PHOEBE
Lisa Kudrowová (57)
1,9 mld. Kč
Zahrála si neúspěšnou hvězdu sitcomu v The Comeback a stala se producentkou dokumentárního seriálu Kdo myslíte, že jste?, který odhaluje rodinnou historii známých osobností.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...

CHANDLER
Matthew Perry (51)
2,5 mld. Kč
Zahrál si v Městu žen a v seriálu Dobrá manželka. Mnohem větší terno však udělal prodejem domu v Los Angeles, za který dostal přes 145 mil. Kč!

JOE
Matt LeBlanc (53)
1,7 mld. Kč
Než přišli Přátelé, byl na mizině. „Na první zkoušce měl v kapse jedenáct dolarů, možná devět...,“ vzpomíná producentka Marta Kauffmanová (64). Dnes je i on »vysmátý«!

ROSS
David Schwimmer (54)
2,1 mld. Kč
Daboval žirafu v Madagaskaru, účinkoval ve hře Some Girls v londýnském West Endu, objevil se v sitcomu Intelligence a stal se tváří britské banky TSB.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.