Scenáristka seriálu Dawsonův svět: SEBEVRAŽDA! Rok ji drtil covid | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Scenáristka seriálu Dawsonův svět: SEBEVRAŽDA! Rok ji drtil covid

Seriál Dawsonův svět si diváci zamilovali.
Seriál Dawsonův svět si diváci zamilovali. (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Psala příběhy populárního seriálu, který se s úspěchem vysílal i v Česku, měla úspěch a velké plány, ale covid ji připravil úplně o všechno. Po roce marného boje s nemocí spáchala Heidi Ferrerová (†50) sebevraždu! Měla tak velké bolesti, že už to dál nemohla vydržet.

Seriál Dawsonův svět o dospívání a prvních láskách si na přelomu tisíciletí zamilovali diváci na celém světě, včetně Česka. Mimo jiného odstartoval i kariéru dvou dnes slavných hereček: exmanželky Toma Cruise Katie Holmesové (42) a čtyřnásobné laureátky Oscara Michelle Williamsové (40).

Nemoc útočí

Loni v dubnu ale začala být Ferrerová unavená a bolelo ji celé tělo. Lékaři zjistili, že má covid. Nemoc se rychle zhoršovala a od června zůstala upoutána na lůžko. K ukrutným bolestem se přidal třes neurologického původu! „Je to nejhorší věc, jaká mě kdy potkala. Ale covid nevyhraje!“ psala odhodlaně na svém blogu. A opravdu, v srpnu se její stav začal trochu zlepšovat. „Ještě to nemám za sebou, ale už vidím světlo na konci tunelu,“ zvěstovala.

 

Světlo zhaslo

Nebylo to bohužel světlo naděje, ale spíš pochodeň smrti. Optimistické zprávy z jejího blogu postupně mizely a poslední měsíce Heidina života jsou zatím zahaleny mlčením. Podle všeho se její zdravotní stav začal opět prudce zhoršovat. „Takhle bych nikdy žít nemohla,“ řekl loni manželu Nickovi, když pořád nemohla vstát z postele. Koncem května dostála svým slovům a vzala si život. „Strašně moc bojovala, ale nemoc s ní neměla slitování,“ uvedl smutný manžel, jenž zůstal sám s 13letým synem Bexonem.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.