Opuštěná lékárnice Doleželová: Proč musela snoubence vyplatit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opuštěná lékárnice Doleželová: Proč musela snoubence vyplatit

Nejkrásnější lékárnice Jana Doleželová se vdávat nebude. S Davidem Trundou se rozešli.
Nejkrásnější lékárnice Jana Doleželová se vdávat nebude. S Davidem Trundou se rozešli. (Blesk)

Bývalá Miss České republiky a nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová (39) prozradila detaily rozchodu s Davidem Tundrou (44), s nímž má dceru Verunku (3). Uvedla, že to byl on, kdo se od rodiny rozhodl odejít.

Říká se, že krásné ženy to nemají v životě jednoduché, a Jana Doleželová je toho jasným důkazem. Po zkrachovalém vztahu s miliardářem Karlem Janečkem (47), jenž během jejich soužití veřejně prohlásil, že není jeho jedinou známostí, to vypadalo, že s bývalým generálním ředitelem fotbalové Slavie se konečně blýská na lepší časy.

Místo svatby rozvod

Stali se rodiči krásné Verunky, a Doleželové dokonce začal zdobit prsteníček třpytivý šperk. Jenomže zdání klame. „David se koncem léta rozhodl odejít. S ohledem na naši dceru nechci jeho rozhodnutí nijak komentovat,“ prozradila webu eXtra.cz. Z jejich luxusní říčanské vily se tedy nadobro odstěhoval. Slova o možném návratu patrně nejsou namístě, jelikož se již stihli finančně dohodnout. „Z našeho původně společného domu jsem Davida vyplatila,“ vysvětlila Doleželová.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

Dítě na prvním místě

Prioritou je pro ni momentálně dcera, již chce ušetřit jakýchkoli komplikací. „Nastavení péče o dceru řešíme nyní. Byl to těžký rok ve všech směrech. Nejdůležitější pro mě však je, aby se situace dcery co nejméně dotkla,“ doufá bývalá misska. Že by ale byla dlouho sama, patrně nehrozí. Podle informací Blesku je totiž na obzoru nový movitý muž…

Mottlová po práci za kasou investuje v Karibiku! A proč Klus potřebuje psychologa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.