Modelka Doleželová na skok v centru Prahy: Jedny šaty na tři akce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Modelka Doleželová na skok v centru Prahy: Jedny šaty na tři akce

Po poledni přinesla Gombitové kytku.
Po poledni přinesla Gombitové kytku.  (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Když už lékárnice a modelka Jana Doleželová (42) opustí své sídlo v Říčanech a zamíří do centra Prahy, dokáže se pěkně otáčet. Ve čtvrtek například za jediný den obešla hned tři společenské akce. Nestihla se ani převléknout!

Než ráno opustila dům, zvolila pohodlné a prodyšné bílé saténové šaty s černým límcem a černým páskem, které se hodily na každou příležitost. A vyplatilo se. V brzkých odpoledních hodinách zavítala na loď u pražského Čechova mostu, kde proběhlo přátelské setkání a tisková konference ke koncertům slovenské zpěvačky Mariky Gombitové (67). Jana tam s pár lidmi poklábosila, něco málo popila a snědla na rautu a už zase pospíchala dál, tentokrát na kliniku plastické chirurgie na Starém Městě.

Lékárnice Jana Doleželová konečně kápla božskou: Jsem zadaná!

Video se připravuje ...

A ač sama zatím jejich služby nevyužila, velmi vřele se vítala s jejím zakladatelem, docentem a plastickým chirurgem Janem Měšťákem (79) . Kdysi Jana sice uvažovala o plastice prsou, které chtěla zvětšit, ale nakonec zůstala u svých přírodních dvojek. Večer pak krásnou lékárnici čekalo celovečerní představení Czech Cabaret Show plné burlesek, ozdobených tanečnic a divadelních scének. Představení si nechal ujít málokdo, do divadla zavítali například hudebník Janek Ledecký (61), herečka Míša Dolinová(59), atlet David Svoboda (38) či herečka Sabina Laurinová (51).

Miss 2004 Jana Doleželová: Byly zásnuby s miliardářem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.