Další ráno pro Erbovou? Jiné ženy by tohle těžko vydýchávaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Další rána pro Erbovou? Jiné ženy by tohle těžko vydýchávaly!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Foto: Profimedia.cz, archiv)

Myslela si, že konečně našla muže, který bude pravým partnerem, který ji podrží v každé situaci a také se stane skvělým náhradním otcem pro její děti. Místo toho však přišel rozchod a pohádka skončila. Po rozpadu vztahu se nyní musí Vlaďka Erbová vypořádat s další bolestnou skutečností ohledně hokejisty Michala Gulašiho.

Ještě před několika měsíci plánoval rodinu s Vlaďkou Erbovou, nyní se raduje z miminka, které mu porodila jiné žena - jeho nová partnerka! To musela být pro krásnou černovlásku pořádná rána. „Láska mého života,“  napsal k fotografii své nové lásky Gulaši v době, kdy se těšil na prvního potomka.

První zpověď Řepky po propuštění: Drsný vzkaz Erbové ohledně syna

Video se připravuje ...

Tento komentář pravděpodobně Erbevou pořádně rozhodil, horší však byla ona skutečnost, že se rodina jejího EX rozroste o miminko, o kterém sami společně přemýšleli ani ne před rokem. Zvláštní, co všechno se může změnit za tak poměrně krátkou dobu. Novorozený syn se stal středobodem života Gulašiho.

Erbová - falešný učet



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.