Potupa pro Řepku: Ponížen v sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potupa pro Řepku: Ponížen v sexu!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (D. Kundrát, D. Kolářová, archiv Blesku)

Bývalý řízný stoper Tomáš Řepka (44) se rozhodl zřejmě sepsat po kariéře tolik knih, kolik předvedl na fotbalovém hřišti blikanců. Světlo světa spatří v úterý už jeho čtvrté dílo jménem  Kapitán – Na kdyby nehraju.

Ve své čerstvé zpovědi se drsně pustil do exmanželky Vlaďky Erbové (37). „Dodnes se mi donáší, s kým vším měla moje žena poměr za doby našeho vztahu,“ píše Řepka. „Nejkomičtější byl jeden hráč Mostu. Já se v té době staral doma o malého syna. Doneslo se mi, jak mě po sexu s ním dávala na hlasitej odposlech a pérovala mě před ním, co všechno mám jako správná chůva ještě udělat. Byl jsem opravdu idiot,“ míní zbytečně sebekriticky.


„Naučila se manipulovat přes sex. Kdybych chtěl napsat knihu o tom, kolika lidem rozbila manželství, nestačily by čtyři svazky o tisíci stranách,“ uplatnil zřejmě svou znalost a přirovnal své možné budoucí dílo k běžnému rozsahu soudních spisů.
„Já byl vždycky jenom fotbalista. Nikdy ne Dalajláma ani Einstein. Nejsem ani osvícený duchovní, ani fyzik nebo myslitel. Jen mě některý věci bolí, a to, v čem žiju poslední tři roky, bych nepřál ani slávistovi,“ vyznal se. Kdo ho trochu zná, po přečtení poslední věty si musí říct, že s Řepkou je opravdu zle!

Od lásky k nenávisti
Geneze vztahu Tomáše Řepky a Vlaďky Erbové
➤ zasnoubili se v prosinci 2011, v březnu 2012 se jim narodil syn Markus ➤ v červenci 2013 měli svatbu, rozvedli se o tři roky později
➤ Řepka letos v srpnu dostal půl roku vězení za to, že loni jménem Erbové nabízeli (společně s novou partnerkou Kristelovou) přes internet sexuální služby. Rozsudek není pravomocný.
➤ syna Markuse Řepka podle svých slov rok neviděl

Obhájce Tomáše Řepky: K dalšímu stání přijde s čertem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.