Řepka je ve Slavii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Řepka je ve Slavii!

Jablonec, 2. dubna 2011 Sparťan Tomáš Řeba tasil prostředníček proti hlavní tribuně v Peltově zemi.
Jablonec, 2. dubna 2011 Sparťan Tomáš Řeba tasil prostředníček proti hlavní tribuně v Peltově zemi. (Foto Jan Tauber, repro O2 TV )

 Fotbalista bez »fakáče« vůbec nikam nedoskáče! Tohle obhroublé mezinárodní gesto značící posměvačný penis, mají ve výbavě i plejeři, kteří se živí čutáním do meruny pod Řípem.

Není to žádný kumšt! Naštvete se, vztyčíte prostředníček a je to! Dnes už neslavně slavný sparťanský rabiát Tomáš Řepka (44) ho v dubnu 2011 vytasil proti hlavní tribuně v Jablonci, protože tamní neurvalí křiklouni vyhrožovali smrtí jeho synovi Tomassovi.


Pojďme o sedm let dál. »Řepa« hafokrát prohlásil, že by do Slavie nikdy nešel, že by se raději namístě propadl do Ruska a ejhle, v Edenu si našli svého Řepku sami! Při nedělním mači na Slovácku vytáhl »fakáče« řízný bek Vladimír Coufal (26) a obšťastnil jím ochozy i protihráče na hřišti. Myslel si asi, že má důvod, neboť šílený Moravan Kubala ho kriminálním šlapákem na koleno málem poslal do invalidního důchodu. „To byla totální prasárna,“ láteřil Coufal.


Z průšvihu však nevycouvá. Dostane za: „F*ck off“ »ztopořeným« prostředníke vynadáno a flastr od disciplinárky. Jaký? Řepka tenkrát vyfasoval od svazu distanc na dva mače a od Sparty pokutu 250 000 korun...

Soud dal Řepkovi za porno 6 měsíců natvrdo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.