Baculatá milovnice sexu (28) promluvila: Tohle by měli všichni tlouštíci zkusit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Baculatá milovnice sexu (28) promluvila: Tohle by měli všichni tlouštíci zkusit!

Nikki Baker
Nikki Baker (Foto: ara)

Nikki Baker váží bez mála 200 kilogramů, ale nemá s tím žádný problém. Svoje tělo miluje a ráda mu dopřává to nejlepší. Týká se to i sexu, teď prozradila, jaký preferuje sex a proč by to měli vyzkoušet i další tlouštící.

Nikki prozradila, že nejraději má sex se štíhlými muži. Ne, že by jí silnější muži vadili, ale zažít explozivní sex se dvěma velkými břichy je prý hodně obtížné. I kdyby chtěl člověk sebevíce, některé sexuální polohy jsou prostě neproveditelné. To podle ní s hubeňourem nehrozí a dokonce je prý možné pustit se do opravdu odvážných poloh.

Bovubelka si moc dobře uvědomuje, že ženy její tělesné konstrukce vyhledávají muže, kteří nejsou žádná tintítka. Ona to ale nedoporučuje a připomíná, jak je úžasné, když se svým štíhlým přítelem vyrazí do společnosti. Jako pár totiž budí obrovskou pozornost.

 

Nikki momentálně randí s Brandonem Nolandem, ten si nemůže vztah vynachválit. „Je měkká a má zvláštní strukturu,“ prozradil Brandon webu Metro o své milé a dodal, že se sice teprve poznávají, ale jejich sex je i tak velmi výbušný.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.