Temná stránka hubnutí! Tahle žena shodila skoro metrák… Ale opravdu to stojí za to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Temná stránka hubnutí! Tahle žena shodila skoro metrák… Ale opravdu to stojí za to?

Julina shodila přes 70 kilogramů, ale šťastná se necítí...
Julina shodila přes 70 kilogramů, ale šťastná se necítí... (Foto: ara)

Než se Julia Kozerski z amerického Wisconsinu rozhodla zhubnout, vážila přes 150 kilogramů. Po svatbě začala s obezitou bojovat a vyhrála. Jenže stálo to vítězství za to?

Zhubnout se rozhodla po svatbě, protože měla pocit, že by měla v životě něco změnit, aby se cítila lépe. Julia shodila téměř polovinu své váhy, ale místo radosti zjistila, že ztracená kila jí přinesla fyzické i psychické problémy. Vzhledem k tomu, že extrémní ztráta hmotnosti je v dnešní době považována za téměř hrdinský čin, rozhodla se vytvořit fotografický projekt, který ukazuje i temnou stránku hubnutí.

Citového zmatku se pokusila zbavit sérií autoportrétů, kde zcela nahá ukazuje světu přebytečnou kůži, vrásky a celou její novou siluetu v plné parádě. Fotografie původně vznikly v rámci školního projektu, ale jejich poselství je natolik emotivně silné, že se rozhodla ukázat je celému světu. „Nakonec jsem si uvědomila, že příběh, který vyprávím má univerzální poselství a rozhodla jsem se fotky ukázat veřejnosti,“ řekla Julia pro Huffington Post. Jak se vám její nové tělo líbí, hlasujte v naší anketě!

Anketa

Líbí se vám Juliino hubené tělo?
Celkem 452 hlasujících



Přečtěte si
blastr
20. 9. 2015 • 11:11

Mohla by si nechat přebývající kůži odstranit.

tajna1509
19. 9. 2015 • 12:08

taky jsem shodila 70 kg ale porad sedela v posilovne takze telo v poho ale v obliceji mam od 35 let vrasky na jedne strane huba nesla cvicit hmmm jje me ji lito ale je frajerka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.