Morbidně obézní maminu dorazil výsměch okolí: Změnila se v sexy kočku a vdala za hezouna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Morbidně obézní maminu dorazil výsměch okolí: Změnila se v sexy kočku a vdala za hezouna!

Takto neuvěřitelně se Claire změnila!
Takto neuvěřitelně se Claire změnila! (Foto Aha!: Ara)

Porodní asistentka Claire Clowthers z Wrexhamu v severním Walesu, byla velmi nešťastná z toho, jak vypadá. Jakýkoliv stres řešila jídlem, hlavně pizzou a rychlým občerstvením. To způsobilo, že ve svých 31 letech trpěla morbidní obezitou.

„Už jsem se na sebe nemohla dívat zrcadla a nejvíc mě trápilo, že jsem špatným vzorem pro svou dceru,“ popisuje Claire svoje trápení s tloušťkou. „Strašně jsem se chtěla vdávat, ale představa, že bych si šla vybírat svatební šaty, byla zkrátka hrozná. Chtěla jsem být ve svatební den krásná!“

Poslední kapkou bylo, když manžel jedné z pacientek nelichotivě okomentoval její váhu. „Bylo to strašné, uvědomila jsem si, že už to dávno nemám pod kontrolou a nejhorší bylo vědomí, že ten muž měl pravdu!“ A tehdy se rozhodla ke změně.

Okamžitě jsem začala jednat a přihlásila sebe i svého partnera do místního hubnoucího klubu. Jak Claire dnes přiznává, neví, jestli by to bez partnerovy podpory zvládla.

Během deseti měsíců se jí podařilo zhubnout na velikost 6, ale pořád cítila, že má ještě rezervy, a tak začala se svou sestrou chodit na skupinové cvičení. „Posilovna se pro mě stala nejenom místem, kde získávám formu, ale zároveň jsem zde poznala spoustu nových přátel, kteří mě motivovali v mém úsilí pokračovat.“

Když ji potom partner Stephen požádal o ruku a ona řekla ANO, konečně si mohla vybrat svoje vysněné svatební šaty. „Svatba byla jedním z nejkrásnějších dnů v mém životě, cítila jsem se krásná a hlavně jsem věděla, že jsem dobrým vzorem pro svou dceru,“ zakončuje Claire svoje vyprávění. Na její neskutečnou proměnu se podívejte v galerii.



Přečtěte si
mekanik
24. 5. 2015 • 08:13

aháči už na to fakt se.rte

angrybird
23. 5. 2015 • 12:53

presne! fotka je roztazena a morbidne obezni fakt nebyla.. zato ted ma silikony misto prsou..

nicnezpravda
22. 5. 2015 • 13:14

Morbidně obezní nebyla..teď vypadá jako vyhublý potetovaný chlap

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.