Šinkorová zhubla 17 kilo a její kůže připomínala šarpeje. Musela to vyřešit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šinkorová zhubla 17 kilo a její kůže připomínala šarpeje. Musela to vyřešit!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (TV Nova)

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová hubne, shodila už sedmnáct kilo a to se projevilo i na její pokožce. Přitom jako moderátorka VIP zpráv na Primě, musí vypadat dobře, vždyť spolupracuje s kolegyněmi, které jsou až o generaci mladší!

Aby se Daniela mladším kolegyním vyrovnala, rozhodla se svěřit do rukou odborníků, což je pochopitelné, protože některé modelky jejich služby vyhledávají už mnohem mnohem dřív.

„Už jsem opravdu musela, protože když jsem zhubla sedmnáct kilo, na obličeji to začalo být hodně vidět. Po zhubnutí jsem ztratila veškerý tuk, jako první je to vidět na prsou a pak hned na obličeji, kde to všechno spadne,“ prozradila pro server super.cz Šinkorová, že zákrok už byl skutečně nutný. Po konzultaci s odbornicí se rozhodla nepoužít botox, protože herečka by nerada vypadala jako z vosku. Místo toho se rozhodla pro injekční aplikaci kyseliny hyaluronové do tváří, čela a očního okolí. „Ta je součástí lidského těla a pomůže buňkám, aby jí vytvářely samy, protože já už je mám líné,“ vysvětlila Šinkorová se smíchem. Na plastiku prsou se nechystá. „Já jsem s nimi spokojená a musím neskromně říct, že jsem se s jiným názorem nesetkala ani ve svém okolí,“ uzavřela Daniela s tím, že je srab a radši cvičí posilovací cviky na prsa, než aby podstoupila "zbytečnou" bolest.



Přečtěte si
jajas
25. 5. 2015 • 20:27

Nemůžu si pomoct, ale paní Šinkorovou ani neznám. Netuším, jestli je herečka nebo zpěvačka....na modelku je stará..Ale teď tedy vypadá nejhůře jak kdy asi vypadala. Zmalovaná, na hlavě nějakou helmů z vlasů (naprosto nepřirozený účes) a kůže na krku jako struny. Je mi jí líto, pokud je se sebou spokojena. Nejvíce mně baví, když uvádí reportáže o tom, jak zhubnout (předpokládám, že ona papá úplně všechno a "suchá" je prostě jen náhodou, ani na tom nemá žádný podíl...A navíc je docela nesympatická, už tím, jak je "přirozeně" veselá!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.